Ti hogy reagálnátok ha az apa bevágná nektek telefonon keresztül hogy a gyerek akit éveken keresztül neveltél az még nem is emleget, nem hiányol?
4 évig én neveltem a gyermeket, 1 hete van az apukánál eddig 1 alkalommal láttam a gyermekem és azért ítélte neki a bíróság mert az apa nem engedte külföldön élni velem a gyermeket így nála lett elhelyezve.
Amikor elvittem a gyermeket hozzá , menekült az apja elől és amikor már nem tudott tovább szaladni akkor megállt és torka szakadtából sírt, másfél óra hosszán át nyugtadgattam mire megnyugodott, mert akárhányszor hozzá szólt az apja akkor neki állt sírni a gyermekem, tény hónapok óta már nem látta az apját.
A helyzet csak annyi hogy telefonon nem hajlandó velem szóba állni a saját gyermekem.
És még csak 1 hét telt el mióta az apjánál van.
Félek én is úgy járok mint az apuka a találkozásakor, bár én azért nem várok hónapokat a találkozással, ahogy az apa tette.
Nagyon úgy tűnik hogy a gyermekem akivel éppen van az neki a családja és a másik szülő nem is létezik számára.
Nem értem mire fő akarta összetörni a telefont a fiam és miért köpködte le, ennyire rossz anya nem voltam hogy a hangomra se kíváncsi.
Az apához költözése utáni első találkozáskor még fogta a kezemet is és puszival köszönt nekem.
Mi változott pár nap alatt?
Esetleg kis fejével azt gondolja hogy oda adtam az apjának és elhagytam és többet nem lát,és most haragszik rám?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!