Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan tudta így megütni a...

Hogyan tudta így megütni a nuniját, hogy vérzett?

Figyelt kérdés

TEgnap a 2,5 éves kislányom kinn bohóckodott az udvaron a fűben, ugrált, labdázott, és egyszer csak elesett,de valahogy a lába maga alá esett, és a cipő sarkába megütötte a nuniját, modnta hogy fáj, pityergett egy kicsit, de kb fél perc volt. Szaladgált tovább.

Este fürdésnél vettem észre, hogy a bugyijában egy csepp vér van. De a nuniján semmit nem látok,nem piros, nincs beduzzadva.

2013. máj. 25. 12:49
 1/6 anonim ***** válasza:

Mikor kicsi voltam,én is így jártam. :D

4 éves voltam,biciklizni tanultam kint,és megütöttem a nunim,a bicikli vázába.Sírtam,és vérzett is. :(

2013. máj. 25. 12:54
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Emlékszem, nekem egyszer volt hasonló. Én a bicikli vázára estem rá a lábamközével és eléggé fájt, és ugyanígy egy pár csepp vér volt a bugyiban utána (6-7 éves lehettem). Nem lett semmi baj, ne aggódj, Lehet, hogy 1-2 hajszálér sérült.
2013. máj. 25. 12:55
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak egy csepp azért nem látod kívülröl, ert olyan aprócska seb lett rajta, hogy nem látszik.

Azért figyeljed, ha még lesz, akkor lehet belülröl jön akkor orvosnak mutasd meg.

2013. máj. 25. 12:56
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
1 csepp vértől valszeg semmi nem lesz. Én 6 éves voltam, mikor ráestem egy felállított polcra, úgyhogy a 2 lábam közé kaptam, de én annyira véreztem, hogy kórház lett belőle.
2013. máj. 25. 13:03
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én az asztal sarkának mentem neki, úgy, hogy a lábam közé érkezett. Nem lesz tőle semmi baja. Ha nem ismétlődik a vérzés, akkor csak egy pici hajszálér volt.
2013. máj. 25. 13:17
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha nincs semmi a punciján és már nem is vérzik, akkor semmi baj nem lesz. :)
2013. máj. 26. 07:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!