2 és fél éves kislányom fájlalja a nuniját, egy kicsit meg van duzzadva, és kicsit véres is. Mi lehet a baja?
Valószínűleg valami bejuthatott (homok, kosz...), amitől begyulladt.
Persze a legjobb, ha megmutatod orvosnak, biztos ami biztos.
Off:
Miért kell mindenkit földbedöngölni, kioktatni, és cinikus hangvételű, okoskodó célzatú választ írni, teljesen mindegy, milyen jellegű kérdésről van szó?
Az oldal célja a másik segítése lenne, ehhez képest mindenhol csak támadás, és lenézés éri azt, aki kérdezni mer...
(Nem a válaszok tartalma a probléma, hanem a kivitelezés...)
Biztos vagyok benne, hogy ha nem múlik akkor a kérdező elviszi a dokihoz a gyerekét, de azért az ügyeletre ezzel én sem mennék be.
Lányomnak egyébként sokszor szokott piros lenni a nunija (szereti piszkálni és gyanítom nem mindig tiszta a keze) én popsikrémmel szoktam bekenni és másnapra elmúlik. 1x volt olyan, hogy volt egy kis folyása + a feneke is tiszta pötty volt akkor elmentünk dokihoz aki megnézte és azt mondta, hogy a melegtől bepállhatott felírt egy fertőtlenítős krémet + popsikrém (nekünk neugranormon van itthon) nagyon gyorsan elmúlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!