25 hós kislányom lázas és egész nap alszik, nem köhög és nm fájlalja semmijét, vigyem orvoshoz?
Figyelt kérdés
2011. márc. 16. 12:22
2/5 A kérdező kommentje:
lehet hogy a foga jön és amiatt lázasodott be?
2011. márc. 16. 12:24
3/5 anonim válasza:
Maga a fogzás lázat nem,maximum hőemelkedést okoz. Ha lázas, akkor valamiféle fertőzés van a szervezetében, persze, ezt okozhatja a fogzás által legyengült immunrendszer...
Vidd orvoshoz, lehet, hogy banális dolog, de én nem játasznék..
4/5 anonim válasza:
a múltkor kisfiam is minden előzmény nélkül belezasodott, nem fájlalta semmiét, és vírusos torokgyulladása volt.mindenképp mutasd meg dokihoz.
5/5 anonim válasza:
most van egy ilyen vírus!mi is most vagyunk benne!az enyém is nagyon levert,gyenge pedig máskor még lázasan is szaladgál most meg csak egy helyben ül meg fekszik!én is nagyon megilyedtem és voltunk a heim pálba is!ott is tele van ilyen kis betegekkel!remélem hamar túl leszünk rajta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!