Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 4 éves kislányom sokat fájlalj...

4 éves kislányom sokat fájlalja a lábát, térdét. Gondolom attól, hogy nő. Ez természetes? Adhatok neki valamit, hogy enyhüljön?

Figyelt kérdés
2008. dec. 27. 17:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia! A fiam 5 éves, 3 és 4 éves kora körül nekünk is rendszeres volt a lábfájdalom, sokszor naponta jelentkezett aztán 1-2 hétig semmi ( vádlija fájt legikább )Ilyenkor meg szoktam masszírozni, de ha mondjuk éjszaka esetleg nagyon keservesen sírt hogy fáj neki akkor adtam egy adag Nurofen szirupot. Kb. 10-15 perc alatt elmúlt a fájdalom. Ne aggódj, ilyenkor nyúlnak a gyerkőcök tehát a csontjaik is , ez bizony nem kellemes pont mint a fogzás.
2008. dec. 27. 18:34
 2/4 anonim ***** válasza:
Azért ha nagyon sokáig előfordul vidd el orvoshoz, ortopédiára. Nem e lúdtalpa van vagy vmi ilyesmi. Ártani nem árt.
2008. dec. 27. 20:57
 3/4 anonim ***** válasza:
szia vidd el dokihoz, fő a biztonság. Nem jó ha csak nézegeted, és találgatod mi a baj, nekem is azt mondták az okosok( nagyszülők, ismerősök, akiknek nagyobb a gyerekük) hogy nől, aztán egyik nap nem tudott felkelni, azt hittem nem akar oviba menni, de délután szóltak az óvónők, hogy vigyem dokihoz, és kiderült, csípőizületi gyulladása van. Most már újra futkos, rohangál, nem fáj a lába. Érdemes mindenképp megnézetni. Biztos, ami biztos.
2008. dec. 29. 13:34
 4/4 anonim válasza:
tudod növekedik. ez néha fájdalommal jár
2009. júl. 20. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!