A férjem nem vívja ki magának a tiszteletet a gyermeknél, így én is nehezebben boldogulok a neveléssel, mi lenne a megoldás, ha a férjem képtelen keményebb hangot megütni?
Nagyon eleven a fiunk ,én igyekszem szigorúbban fogni ám a férjem lágy hangon kérleli,hogy ne beszéljen csúnyán vele és viselkedjen szépen .
Felháborító volt ma reggel például hogy ahogy az apukája keltegette milyen csúnya szavakat mondott neki a gyermek amiért felkelti ,a férjem pedig szeretettel ,kedvességgel szólongatta tovább és arra hivatkozott ,hogy azért beszél csúnyán mert még fel sem ébredt igazán .
Egy magam mit tudok tenni ,hogy a gyermekből embert faragjak,aki tisztel másokat ?
szerintem is áldás
de mégis hány éves a gyerek?
ha még kicsi akkor nem tudatosan átkozódik szitkozódik hanem feszült és azt tanulta meg hogy így vezesse le a feszültséget, arra meg a legjobb reakció hát átölelik, szeretik őt
tényleg, kitől tanulta ezeket a szavakat?
Unokatestvérétől tanulta aki nagyon csúnyán beszél,van egy kisfiú a szomszédjukban akit nem is szeret a hugom ha átmegy hozzájuk játszani ,mert nagyon rossz fiú .
Már nem kisgyerekről van szó,nemsokára 7 éves lesz .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!