Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Valami baja lehet, kislanyom...

Valami baja lehet, kislanyom 2 es fel eves mult es nem engedi megmosni a nunijat (neha pelenkazasnal is nyugoskodik)? Ez normalis?

Figyelt kérdés
Magan bolcsibe jar, neha az ovoneninek a ferje is otthon van a hazban ee en mar remeket latok.Nyugtassatok meg kerlek.Ja es meg nel beszel a lanykam igy nem tudom mi tortenik ott vele egesz nap.
2013. ápr. 5. 20:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Enyém is ilyen, szintén magánbölcsibe jár. Ha fürdetem, vagy pelenkázom azt is mondja, hogy fáj, de szerintem ez szimpla hiszti, hogy rávegyen, hogy békénhagyjam. Neki a fogmosás is fáj :)
2013. ápr. 5. 21:44
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem,ha az történne,amire te gondolsz,annak súlyosabb lelki tünetei lennének,azt tuti észrevennéd,h van valami gáz...szerintem más lehet az oka
2013. ápr. 6. 00:44
 3/4 A kérdező kommentje:
Koszonom
2013. ápr. 6. 08:43
 4/4 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy tényleg fáj a puncija. Ha nem változik a dolog, akkor érdemes lenne megkérdezni az orvost.
2013. ápr. 6. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!