Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit csináljak? Öt éves lányoma...

Mit csináljak? Öt éves lányomat az ovodába lefogta két gyerek, szoknya föl, harisnya-bugyi le és az egyik belenyúlt a fenekébe.

Figyelt kérdés
Ovónő egy fél percre ment ki. A lányom akkor sírt, itthon elmondta, de szerencsére nem látom raja, hogy megviselné. Ezért nem akarom tovább vinni az ügyet, nem akarom, hogy hetekig, hónapokig téma legyen és több helyen elmeséltessék vele. Jobb, ha elfelejti. A gyerekek cigányok, a szülők sem az értelmesebbekből valók. Ovónő beszélt velük, gyerekeket megbüntette.
2013. máj. 23. 13:32
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:
15%

Kedves előző:

1) A kérdésre válaszoltam KÖZVETLENÜL, TEGNAP, erre mindjárt felment a pumpa egy svábban, hogy írtam a cigányok mind pozitív, mind negatív oldaláról; akiben felment a pumpa, off-olt, ezért volt okom nekem is RÉSZBEN off-olnom, hogy kifejtsem meglátásomat ,tapasztalatomat.

2) Mennyire tekinthető válasznak, hogy minden harmadik-negyedik beírás cigány gyűlöletről szól? Miközben a többségi sváb-magyarok vakok önmagukra, nincs önkritikájuk. Ha meg valaki -történetesen magam- elgondolkodtatja a nem-cigányokat, vagy azok egy részét, akkor az már mindjárt nem ide illő válasz?? Erre mondhatjuk jogosan, hogy következetlen az olyasfajta megjegyzés, mint a tied. Úgy gondolom, megalapozottan állítható, h következetlen a megjegyzésed.

3) Abban se vagyok biztos -látva e fórumon és más fórumokon a tendenciát-, hogy nem kamu esetet tartalmaz-e a kérdés (ennyi sok -bújtatott, vagy nem bújtatott, direkt, vagy indirekt- cigányellenes kérdés megfogalmazás, válaszadás nem tükrözi a valóságot, inkább a túlzásba vitt birka effektust). Tehát nem vagyok biztos abban, hogy

nem ISMÉTELTEN cigányok ellen bujtogató szándékkal lett egy ilyen kérdés felrakva ide. Bár lehetséges, h nem kamu. Én mégse vagyok meggyőződve arról, hogy nem megint a szokásos birka effektusról, bűnbak keresésről van szó, és ha jogos, ha nem ,a romákat szapulják (szóban), már megint.

A fő gond, hogy NEM ÖNMAGUKKAL SZEMBEN KRITIKUSOK. Én se vagyok tökéletes, én is szoktam hibázni, bár MINDIG jóindulatra törekszem, és igazságosságra, ugyanakkor ha jogos, akkor megvédem magam.

De a svábság minden határon túl megy. Evvel szemben agyba-főbe "cigányozik", "zsidózik" A TÖBBSÉG, pl a sváb-magyar többség. Mert ugye ez a kényelmes...

2013. máj. 25. 15:22
 52/59 anonim ***** válasza:
25%

Még valami: ha követnéd a vitámat azokkal, akik itt "cigányoznak", láthatnád: megírtam a KÖZVETLENÜL a kérdésre adandó válaszomat is tegnap, erre te megismételted ama meglátásomat (azaz: írtam, hogy sajnos láthattak otthon olyan a gyerekek, amit utánoztak az oviban, AZONBAN láthatták a tévében IS, onnan is elleshették; nem kell mindjárt arra utalni, hogy "hát igen, mit lát a roma gyerek a családjában, a tesóitól, szüleitől"...).

Ha kritizálsz egy beírást, előtte olvasd végig legalább azt, és a vele kapcsolatos szóváltást is ezentúl. Megköszönném.

2013. máj. 25. 15:26
 53/59 anonim ***** válasza:
70%
ok, igazad van, de ezt sem olvasom végig!
2013. máj. 25. 15:28
 54/59 anonim ***** válasza:

Sajnos feltétlen erényövre lesz szüksége a kislányodnak ha továbbra is cigány gyerekek között kell maradnia!

A szülőkkel hiába beszélsz, úgysem értik a magyar szót, az óvónők pedig féltik az állásukat. Az igazgató pedig csak van. Vidd el a gyereket másik oviba! (egy pedagógus)

2013. máj. 29. 19:09
 55/59 anonim válasza:

Ez rettenetes!!! Kérd ki gyerekpszichológus véleményét, hogyan dolgozzátok ezt fel, mert fel kell dolgozni!!! Még ha nem is látszódik a kicsin, nyomot hagy benne, a későbbiekben problémákat okozhat a párkereséstől kezdve a szexuális életen át sok mindenben!

Elment ez a dolog abba az irányba, hogy cigányok voltak, akik tették ezt, azt gondolom, helyesen ejtettetek szót erről,nehogy már elsikkadjunk felette! Bár őszintén bevallom, félnék lépéseket tenni feléjük, még rátok uszítják a pereputtyukat! És akkor a cigányok félnek Magyarországon, meg rasszizmus!

Hagyjuk már! Ezek állatok, képtelenek beilleszkedni a többségi társadalomba. Minden joguk megvan, ami csak egy magyar állampolgárnak meglehet, és nem élnek vele. Tanuláshoz való jog, munkához való jog stb. De ezek nem akarnak tanulni, dolgozni, csak lopni, csalni, ezen nincs mit szépíteni! Van egy.két normálisabb roma, de az vajmi kevés, a többség...Ahhhh, nem is idegesítem magam.

Szegregáció, szegregáció, szegregáció, csak ez segíthet,

2013. jún. 6. 20:59
 56/59 anonim ***** válasza:
...ha már a pszichopatákat (aki -többek között- remek benyomáskeltők, hazugok, képmutatók, másokra -hogy a saját SÚLYOS visszásságaikat leplezzék- ha kell, ha nem kell: ujjal mutogatók) nem ismerik fel, csak a cigányokat...
2013. jún. 9. 14:55
 57/59 anonim válasza:
jézusom.. és még a cigányok sajnáltatják magukat,hogy mindíg ők a rosszak.-.-" szerintem a magyaroknak jogos a felháborodásuk a cigányok ellen.
2013. okt. 16. 16:16
 58/59 anonim válasza:

Én eltörném mimdkét gyerek kezét ha az én lányommal ilyet tennének.

Lehet hogy az Édes Drága szülőktől tanulta akiknek ez a HOBBIJUK... De a gyereknek kell megtanulnia... Milesz a felnő az a kettő? Habár a szülőkre is ráférne egy kis nevelés... DE EZEK NEM EMBEREK!!!

2014. ápr. 2. 15:59
 59/59 anonim válasza:
Ez a kérdés tuti kamu. Unatkozol?
2018. márc. 7. 06:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!