Mit csináljak? Öt éves lányomat az ovodába lefogta két gyerek, szoknya föl, harisnya-bugyi le és az egyik belenyúlt a fenekébe.
Én biztos balhét csinálnék, nem hagynám ennyiben a dolgot.
Családvédelem, rendőrség, stb, fogalmam sincs, még kit lehetne értesíteni.
A szülőkkel is elbeszélgetnék, nem éppen kedvesen és szép szavakkal, Őket is megfenyegetném.
Azért ez nem olyan eset, hogy most meghúzta a haját, legközelebb pedig mondjuk a ruháját. Ezek már kisgyerekként is képesek bármire.
Én a helyedben nem hagynám annyiban!
Ha öt év múlva megerőszakolják a lányodat, azt is hagyni fogod?! Molesztálták az öt éves lányodat! Hidd el, hogy nem fogja elfelejteni! Nem normális, ami abban az oviban folyik! Még jó, hogy nem máshová nyúlt fel a kis perverz!
Figyeld a kislányt, mert most hiába tűnik úgy, nem viselte meg, nyomot hagy benne egy ilyen. Rajzokon, viselkedésen...
Védőnő, gyámügy, minden forrásnál lármáznék.
Az óvónéni beszélt velük, megbüntette? Mégis mivel? Sarokba állítással?!
Mélységesen felháborító és én addig mennék, amíg valahogy el nem érném, hogy az a két kis bűnöző ne legyen ott az oviban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!