Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megkérhetem, hogy vegye fel a kedvemért?
Kérdezd meg tőle, hogy a te kedvedért nem venne-e fel több alkalommal szoknyát, mondjuk egy héten három nap, vagy valami hasonló módon. Mondd meg neki, hogy mennyire tetszik neked mikor szoknya van rajta, és hogy szeretnéd minél több alkalommal szoknyában látni. Hajrá!
23/F
Mondd neki, hogy elképesztően dögösnek tartod, amikor szoknyában van, mert nagyon szép lábai vannak, kifejezetten jól áll neki.
A lényeg, hogy ajnározd kicsit. Ha legyezgeted a hiúságát, akkor hordani fogja, mert úgy érzi majd, hogy valóban abban a legcsinosabb.
Ilyenek vagyunk mi nők. :D Utálok magassarkúban lenni, de a barátom mondta, hogy nagyon tetszik neki, amikor abban vagyok, mert kiemeli a lábaimat, és a lábfejem olyan picinek és kecsesnek tűnik. :D Azóta magassarkúban tolom hetente legalább egyszer. (:
én sem venném fel a szoknyát a pasimért
de lenne olyan srác aki miatt talán esetleg.
utálom ha felfújja a szél az utcán vagy ha úgy megbámulják a lábaimat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!