Írnátok egy kicsit a házasságotokról, hogy milyen mióta megszületett a kisgyereketek?
Figyelt kérdés
Sajnos van egy olyan rossz tulajdonságom, hogy folyton mást akarok mint ami éppen van, még akkor is ha az a valami alapvetően jó lehet, viszont ha azt hallom, hogy ez másnál is így van, akkor el tudom fogadni. Van egy 2 éves kislányunk, a férjem reggeltől estig dolgozik, alapvetően kedves, jól megvagyunk, de nincs meg az a meghittség, romantikázás, stb. Az együttlétekkel nincs gond, se a minőségével se a mennyiségével, csak ugye reggel korán megy, este fáradt, nincs annyi időnk egymásra, meg úgy nem is tudom, időnként fura az egész. Valahogy soha nem tudom magam igazán boldognak érezni, pedig annyira szeretném. Ti hogyan élitek meg a mindennapokat? Mennyit vagytok együtt? Mennyit segít, illetve mennyire figyel oda Rád? Köszönöm előre is a válaszokat!2013. máj. 23. 07:23
11/14 anonim válasza:
5. vagyok.
Nem tudom hogy az elmúlt szerelmet vissza lehet-e hozni valahogy, de próbáld meg hogy csak magatokra figyelj ne foglalkozz másokkal.
Fordulj befele, koncentrálj a férjedre. Vedd észre azokat a tulajdoságait amibe régen beleszerettél, próbáld meg újra....
Próbáld meg kívánni a férjed, de úgy igazából, ne csak megszokásból szexeljetek....
Valamivel dobd fel a kapcsolatotokat, ami izgalmassá teszi...
Keresss valamit ami kielégít, nem fizikailag hanem a lelkedet, aminek igazán tudsz örülni, ami jól esik....
Apró dolgoknak is próbálj örülni...
De a lényeg NE FOGLALKOZZ MÁSOKKAL!
12/14 anonim válasza:
Női elégedetlenség: újra és újra még jobb kell a nőnek. Kedves kérdező, az élet nem edzett téged. Ekkora szerencsés helyzetben, amiben te vagy, ha tudnád, mi a szenvedés, nem csak ésszel tudnád értékelni helyzeted, hanem lélekben is. Nem mondom, hogy feltétlen szenvedni kell előzőleg ahhoz, hogy élvezni tudjon bármilyen szintű örömet és lehetőséget az ember, de egy kis empátia a szenvedők felé (képzeld magad a helyükbe, érzelmileg is) kiválthatja az érzelmet benned, hogy milyen remek dolgod van!
13/14 anonim válasza:
A szerelemtől én eddig csak boldogtalan voltam. Ideális helyzetben vagy.
14/14 anonim válasza:
Tudom miről beszélsz, nekem is volt egy ilyen időszakom! Fejlesztened kell magad érzelmi szinten, az "öröm - érzést" meg lehet tanulni, hogy tudj örülni pici dolgoknak és értékelni tudd az életedet amit kaptál a sorstól!! Befelé kell egy kicsit figyelned, ismerd meg és szeresd önmagad, utánna másképp látod a világot is! Keress ebben a témában irodalmakat (van bőven)!! Vágj bele sok sikert és boldogságot az élethez!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!