Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mondott már ilyet kisgyereketek?

Mondott már ilyet kisgyereketek?

Figyelt kérdés
Nem téma nálunk, nagyon ritkán beszélünk velük arról, hogy lenne e kistestvérük. Ma reggel oviba menet, teljesen más téma volt, egyszer csak így szólt:"Anya van a hasadban egy kisbaba"
2013. jan. 29. 14:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Igen. De inkább ellenőrizd, hogy tényleg van-e és ha igen, na, akkor ájuldozz. :)
2013. jan. 29. 14:06
 2/13 anonim ***** válasza:
Mondott párszor, bár inkább kérdőjel volt a végén sokszor :)
2013. jan. 29. 14:06
 3/13 anonim ***** válasza:
Kisfiam mondott egyszer ilyent, de nem nekem hanem az oviban. Nekem csak a gratulációk érkeztek. :) Hogy honnan szedte fogalmam sincs, mert nálunk sem volt ez soha téma.
2013. jan. 29. 14:07
 4/13 anonim ***** válasza:
Nekem is mondott ilyet a lányom, de nem, nem voltam terhes.
2013. jan. 29. 14:09
 5/13 anonim ***** válasza:
80%

Az én lányom egy élő terhességi teszt :DD

A nővéremnek is lazán közölte, hogy aranyos a babája.

A legjobb barátnőmnek is rá pár hónappal mondta, hogy szeretne vele játszani.

Most a kis tesónál pedig megkérdezte tőlem, hogy mikor megyünk uh-ra.

Még aznap teszteltem, pozitív lett. Akkor már 10 hetes terhes voltam. :))

2013. jan. 29. 14:14
 6/13 anonim ***** válasza:
Nekem egyszer az utcán kérdezte meg gyerekeket nézve, hogy és neki hol van a kistestvére, illetve fürdés közben mondta a 2 éves fiam, hogy de jó lenne a kádba egy kislány :) Bár utóbbi elég kétértelmű volt :) Előtte egyébként mi sem beszélünk a témáról, de láthat példákat ill. sok kedvenc meséje szól testvérekről.
2013. jan. 29. 14:16
 7/13 anonim ***** válasza:

Az enyém ilyet soha nem mondott akkor sem, amikor a tesóját vártam, egyáltalán nem érdekelte. Viszont amikor még csak pár hetes terhes voltam, a házunkban lakó értelmi fogyatékos kislány megkérdezte, hogy "Hogy van a lányod?" Mondtam, hogy nekem kisfiam van. De azért szöget ütött a fejembe, hogy de jó lenne, ha kislány lenne a második, és tényleg az lett. :)

Na jó, valószínűleg csak véletlen. De azért érdekes volt.

2013. jan. 29. 14:25
 8/13 anonim ***** válasza:
Van egy barátnőm aki már pocakos volt,és unokahúga azt mondta neki,hogy aranyos kisfiú lesz,másnap ment az Uhra ahol kiderült tényleg kisfiú lesz.Én szerintem a kicsi gyerekek megérzik.
2013. jan. 29. 14:28
 9/13 anonim ***** válasza:
Érzik a kicsik. Barátnőm kislány 2éves volt, mentem hozzájuk, mert aznap délután én vigyáztam rá. Ahogy lekabátoltam (január), odajött, megsimogatta a hasam és mondta hogy ott van a pocakomban egy baba. Én kaptam egy kisebb fajta sokkot (vágytunk babára, már akkor egy éve próbálkoztunk, kaptam Clostit, tüszőrepit) mert nem gondoltuk volna, hogy az első hónap sikeres lesz. Másnap kellett volna megjönnie, de nem jött, teszt +, és le voltam döbbenve. :)
2013. jan. 29. 14:37
 10/13 anonim ***** válasza:

Mind a két gyerekem meg van kergülve a kis tesóért(3,5; 2évesek)

Mikulás után pár nappal olyan hisztit lenyomott mind a kettő, mert Karácsonyra nem kaphatnak kis tesót.

Azóta mind a kettő folyton megy babázni, ha baba jön szembe velünk az utcán.

"de jó lenne a kicsi tesókám"

2013. jan. 29. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!