Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mondott már ilyet kisgyereketek?

Mondott már ilyet kisgyereketek?

Figyelt kérdés
Nem téma nálunk, nagyon ritkán beszélünk velük arról, hogy lenne e kistestvérük. Ma reggel oviba menet, teljesen más téma volt, egyszer csak így szólt:"Anya van a hasadban egy kisbaba"
2013. jan. 29. 14:02
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választokat. Mi már hónapok óta nem védekezünk, sikertelenül. De nem mondjuk a gyerekeknek, hogy szeretnénk kistesót. A nagyobbik amikor vártam a tesót, egyszer sem tett említést a pocakról. Nem igazán izgatta. A kisebb, aki az ominózus beszólást intézte hozzám nagyon vonzódik a picikhez, de nem témázgatunk, hogy egyszer talán lesz neked is kisebb tesód.

Ugye váratlanul ért és mélyen is érintett, hisz sok sikertelen hónap után ezzel jön nekem. Én még vissza is mondtam neki, hogy nem kisfiam, nincs baba a hasamban. erre a válasz: DE IGEN! Ott van. Na már most, ha lenne, is , most vagyok az esemény utáni 10-dik napon. Tehát...na mindegy is. De azért aranyos volt, max most kicsit mégszarabbul fog esni a negítv teszt :)

Azért nem semmi, amiket meséltek némely kisgyerekről. hihetetlen , hogy ilyen van :) Nagyon jó!

2013. jan. 29. 14:53
 12/13 anonim ***** válasza:

Nálunk mindkét gyerek mondta. 1,5 éves volt a fiam, hasamra mutatott:baba. pedig beszélni sem tudott.

Most pedig a 1 éves lányom puszilta meg a hasamat a terhesség legelején, soha nem tette előtte. Fiam (3,5) pedig lerajzolta, hogy mit is lát. Hát a hideg futkározott rajtam. 6 hetes voltam ekkor.

2013. jan. 29. 17:27
 13/13 anonim ***** válasza:
mondott ilyet a lányom, de nem vagyok terhes. Hallotta, hogy másik anyuka hasában ott a baba, és azt hitte mindenkinél így van ez.
2013. jan. 29. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!