Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért érzem így? Ettől rossz...

Miért érzem így? Ettől rossz vagyok?

Figyelt kérdés

Az én lányom mindentől és mindenkitől jobban imádom.De ha lent vagyunk anyósnál és ott van a másik két unokája akkor nekem minden bajom van.Őket nem tudom egyszerűen elviselni,és nem tudok rá okot találni hogy ez miért lehet.

Pedig nagyon jól elszoktak együtt játszani.Szóval arra se foghatnám hogy azért mert megrúgták vagy valami,mert nem.Szerintetek?

2013. máj. 18. 11:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Elég érdekes. És szerintem jó volna ezen változtatni mert megérzik és ők ha nem adtak rá okot akkor nem érdemlik meg ezt tőled. És elég rossz dolog. Nem bántani akarlak de te kérdezted én így látom.
2013. máj. 18. 12:13
 2/12 anonim ***** válasza:
62%

Az ember az érzésein nem tud csak úgy változtatni. Nyilván a kérdező is mindent megtesz, hogy nem legyen utálatos a többi gyerekkel, de a szeretet nem parancsra megy.

Más gyerekeket sem kedvelsz, vagy csak az unokatesókat?

Amúgy hidd el, sokan vannak úgy, hogy a sajátjukat imádják, de másét nem. Én sem kedvelem a többi gyereket.

A nőktől elvárás, hogy oda meg vissza legyenek úgy alapból a gyerekektől, és ha nem, akkor erről mélyen kell hallgatni, vagy hazudni kell róla.

Nem vagy rossz.

2013. máj. 18. 12:30
 3/12 anonim ***** válasza:
0%
Ne aggódj a gyereke nagy részétől rosszul vagyok,nem vagyunk egyformák,az enyémet nagyon szeretem,és van pár kisgyerek akit aranyosnak találok,az érzéseiről nem tehet az ember,a lényeg,ne mutasd ki,ne légy undok,de nem kell velük jó pofizni.
2013. máj. 18. 12:42
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Én elhiszem h nem lehet csak úgy változtatni rajta de azért egy próbát megér. Lehet azzal van a gond h nem úgy vannak nevelve mint a tiéd és ez zavar. Nem ismered a gesztusaikat, viselkedésüket. Én se bántani akartam ezt hozzátettem csak számomra furcsa. Ennyi és nem tartom jó dolognak de ettől nem hiszem h megbántottam. Nem megerősítést kért. Véleményt.
2013. máj. 18. 12:45
 5/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm hogy válaszoltatok.Nem bántottál meg :)

Lényegében a sógornőmmel se vagyok jóban,és a gyerekeit se tudom elviselni.Sztem tudja sógornőm is hogy nem kedvelem.Csak elviseljük egymást.Próbálom őket megkedvelni de még nem igazán megy.Lehet hogy nem is fogom soha.Majd kiderül.

2013. máj. 18. 12:59
 6/12 A kérdező kommentje:

Egyik kérdésre elfelejtettem válaszolni.

Kedvelek más gyerekeket,de őket nem.

2013. máj. 18. 13:00
 7/12 anonim ***** válasza:

Biztosan az h sógornődet nem szívleled az hat ki a gyerekeire is számodra. Ha nem változik az érzés akkor inkább csak ha nagyon muszáj találkozzatok. Sajnos a gyerkőcök mint ahogy írtad okot nem adtak rá és ne bántsd meg a kicsiket h megérezzék. :)

A másik dolog amit én nagyon fontosnak tartok h az uncsitesók is legyenek nagyon jóban. :)

2013. máj. 18. 13:05
 8/12 A kérdező kommentje:
Persze a gyerekek nagyon jóba vannak.Maradjon is így.Én nem szítani akarom őket.Csak most már így jobban bele gondolva szerintem tényleg az vezethető vissza erre az egészre hogy én nem jöttem ki soha a sógornőmmel.Köszönöm. :)
2013. máj. 18. 13:26
 9/12 anonim ***** válasza:

El tudom képzelni mit érzel, így vagyok én is.

nekem hugaim vannak, nincs még egyiknél sem gyerek. A férjemnek nőverei, 3-3-1 gyerekkel. Akármennyire is igyekszem, nem tudom őket elviselni. Nem rossz a sógornőimmel a viszony, elvagyunk.

EGy dolgonak örülök,hogy az én gyerekeim kicsik 3 és 1 év alattiak, míg az övék 5 től 15 ig vannak, így jobb esetben egy évben max 4x kell elviselnem őket.

A lányok hisztisek, a fiúk verekedősek, értetlenek, nem az a tipikus gyerekrosszaság, hanem amikor a szülő sz.rik a gyerekére és az mindent csinálhat. Sajnálom is a férjem,mert tudja hogy érzek, de nem tehetek róla,megpróbáltam változtatni rajta, de nem megy....ha itt vannak, próbálok kedves lenni, ugyanúgy megkínálom sütivel, üdítővel..De nem fér a fejembe,hogy egy 13 éve,hogy nem fogja fel, hogy ne ülljön rá az ugráló zebrára, ne akarjon lecsúszni a gyerekcsúszdán vagy ne beszéljen csúnyán a kicsik előtt :(

2013. máj. 18. 13:31
 10/12 anonim ***** válasza:
Én inkább annak örülök, ha ott van a másik unoka is. Nekünk három gyermekünk van, sógornőmnek egy. Szerintem az anyósom egy árnyalatnyit jobban szereti őt, de nem zavar, mert nem mutatja, a 4 gyerek pedig imádja egymást, olyan jó nézni, ahogy eljátszanak.
2013. máj. 18. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!