Miért érzem így? Ettől rossz vagyok?
Az én lányom mindentől és mindenkitől jobban imádom.De ha lent vagyunk anyósnál és ott van a másik két unokája akkor nekem minden bajom van.Őket nem tudom egyszerűen elviselni,és nem tudok rá okot találni hogy ez miért lehet.
Pedig nagyon jól elszoktak együtt játszani.Szóval arra se foghatnám hogy azért mert megrúgták vagy valami,mert nem.Szerintetek?
Az ember az érzésein nem tud csak úgy változtatni. Nyilván a kérdező is mindent megtesz, hogy nem legyen utálatos a többi gyerekkel, de a szeretet nem parancsra megy.
Más gyerekeket sem kedvelsz, vagy csak az unokatesókat?
Amúgy hidd el, sokan vannak úgy, hogy a sajátjukat imádják, de másét nem. Én sem kedvelem a többi gyereket.
A nőktől elvárás, hogy oda meg vissza legyenek úgy alapból a gyerekektől, és ha nem, akkor erről mélyen kell hallgatni, vagy hazudni kell róla.
Nem vagy rossz.
Köszönöm hogy válaszoltatok.Nem bántottál meg :)
Lényegében a sógornőmmel se vagyok jóban,és a gyerekeit se tudom elviselni.Sztem tudja sógornőm is hogy nem kedvelem.Csak elviseljük egymást.Próbálom őket megkedvelni de még nem igazán megy.Lehet hogy nem is fogom soha.Majd kiderül.
Egyik kérdésre elfelejtettem válaszolni.
Kedvelek más gyerekeket,de őket nem.
Biztosan az h sógornődet nem szívleled az hat ki a gyerekeire is számodra. Ha nem változik az érzés akkor inkább csak ha nagyon muszáj találkozzatok. Sajnos a gyerkőcök mint ahogy írtad okot nem adtak rá és ne bántsd meg a kicsiket h megérezzék. :)
A másik dolog amit én nagyon fontosnak tartok h az uncsitesók is legyenek nagyon jóban. :)
El tudom képzelni mit érzel, így vagyok én is.
nekem hugaim vannak, nincs még egyiknél sem gyerek. A férjemnek nőverei, 3-3-1 gyerekkel. Akármennyire is igyekszem, nem tudom őket elviselni. Nem rossz a sógornőimmel a viszony, elvagyunk.
EGy dolgonak örülök,hogy az én gyerekeim kicsik 3 és 1 év alattiak, míg az övék 5 től 15 ig vannak, így jobb esetben egy évben max 4x kell elviselnem őket.
A lányok hisztisek, a fiúk verekedősek, értetlenek, nem az a tipikus gyerekrosszaság, hanem amikor a szülő sz.rik a gyerekére és az mindent csinálhat. Sajnálom is a férjem,mert tudja hogy érzek, de nem tehetek róla,megpróbáltam változtatni rajta, de nem megy....ha itt vannak, próbálok kedves lenni, ugyanúgy megkínálom sütivel, üdítővel..De nem fér a fejembe,hogy egy 13 éve,hogy nem fogja fel, hogy ne ülljön rá az ugráló zebrára, ne akarjon lecsúszni a gyerekcsúszdán vagy ne beszéljen csúnyán a kicsik előtt :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!