Kotelezo es nem kotelezo oltasok pro es kontra? Mi kulfoldon elunk pontosabban svajc- genfben gyerekemet elvittem orvoshoz vizsgalatra aki megallapitotta hogy hianyosagok vannak az oltasok teren.
Tudni kell hogy itt 2evesen is oltanak. Az o javaslata az lenne hogy amiutan beadtuk a kotelezoket kapja be a nem kotelezoket is. Mar meg is irta a receptet a priorixra es az agyhartyagyulladasra. Nem tudom mi tevo legyek?Meg a kotelezoket is nagyon nehezemre esik beadatni feltem a gyerekemet es ugye 2 fele van feltem az oltasoktol hogy nehogy valami mellekhatas legyen de ugyan ugy feltem attol is ha ne tan nem kapja meg nehogy valamit ossze szedjen foleg hogy itt annyi fele nepseg el.
Azt hogy mit javasol az orvos lehet cafolni es elfogadni...felmerul a kerdes hogy valoban a mi javunkat akarja vagy pedig a sajat hasznat nezi es ha megkerdeznem hogy valalna.e feleloseget azert hogy a vakcina nem tesz kart a gyerekben biztos a valasz az lenne hogy nem
Felre ertesek elkerulese miatt en soha nem pontozok le senkit es meg is van az okom ra kiirok egy kerdest amire valaszokat kvarok es kapok en csak ertekelni tudom azt ha valaki ir ertekelem hogy veszi a fardsagot es megirja a velemenyet nekem ,az ha estleg mas velemenyen vagyunk az sem jelentene azt hogy le kellene pontoznom valaki mas volt de nem en.Es meg csak ezutan jonnek a zold kezecskek mindenkinek.
Szoval en nem vagyok semmilyen ellenes csak jo lenne tudni hogy mi is a jo a gyerekemnek en szulo vagyok aki feleloseggel tartozik a gyerekert es azt mondom hogy nem konnyu sokszor eldonteni hogy mi lenne a legjobb megoldas.Sokszor jot tesz az ha masnak a velemenyet is megtudhatom.
én úgy tudom,hogy ezzel a "nem mehet közösségbe "dologgal csak beróbálkoznak,de nincs ilyen törvény.Kérdezz meg egy ttani ügyvédet erről!
Valahogy rá kell dumálniuk az oltásokra,mert ha nem adnak be eleget,nem küldi őket a vakcinagyártó cég a Maldív-szgetekre nyaralni.
Olyan szomoru hogy ilyen vilagot elunk ember,ember ellen munkalkodik minthogy segitenenk egymason oda jutott a vilag hogy senkibe nem lehet mar bizni.
En azutan nezek maskent az orvosokra amiota apukamnak erszukuletet diagnosztizaltak es azt mondtak meg kell mutani meg stb szerencsere hogy o tul jol erezte magat nem egyezett bele es mi nem tortent bemondjak a hirekbe hogy emberek szazit bolonditottak el ezzel azzal hogy betegek aztan hogy muteni kell es csak elaltattak netan felvagtak visszavarrtak es nem csinaltak semmit a penzt meg persze elvettek olyan magan klinikat es nagy orvosok buktak bele ebbe a szepen kiugyeskedett ember meggyalazasba hogy hihetetlen akkor kiben bizzon az ember es foleg amikor a gyerek van teriteken...romlott vilag ez amiben elunk es mi tettuk ezt ilyene
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!