Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szobatisztasag de hogyan?

Szobatisztasag de hogyan?

Figyelt kérdés

Annyi felet olvastam praktikakat hogy hogyan szoktassam le a pelusrol de nem tudom hogy melyik lenne a legjobb.

A kakilast a wc.ben elvegzi nagyon ritkan kakil a pelusba de a pisika az mindig a pelusba megy utobbi idore kakilni is alig akar raulni a wc.re mindig valami sztorival kell eloallnom hogy nugton uljon.Javasoltak hogy napkozben legyen pelus nelkul hat nem tudom meg is mi lenne a legjobb,leghatasosabb modszer?

2013. máj. 6. 22:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Mennyi idős a gyermeked?
2013. máj. 6. 23:07
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia mennyi idos? Ne eroltesd, az a legjobb modszer. Varj egy kis idot es probaljatok ujra. Az enyem 2 ev+ 4 honapos es meg nem is kezdtunk el probalkozni, mert tudom nem erett meg ra es abszolut nem erdekli se wc se bili. Minek kinlodjak, majd O jelzi ha akarja..
2013. máj. 6. 23:08
 3/4 A kérdező kommentje:
2éves 2 honapos engem annyira nem zavar hogy meg pelusos a baratok mondogatjak hogy mar ideje lenne leszokni rola ezert gondoltam hogy talan itt lenne az ideje?
2013. máj. 7. 00:44
 4/4 anonim ***** válasza:
szia lányom is 2 éves 2 honmapos vettünk zenélö bilit 1 hete rá ült mondtam neki ha pisil szép zene fog szolni beöle stb stb és egyszer csak bele pisilt elötte is rá ült már töbször de semmi nem volt amikor el kezdet zenélni a bili meg lepödöt én meg meg puszilgattam tapsoltam dicsértem azota mindig nappal m,egy és rá ül a bilire már csak ha el megyünk akkor adok pelust meg még este is de este mielött el alszik még rá ül és pisil bele..
2013. máj. 7. 06:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!