Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Megint a szobatisztaság, jól...

Megint a szobatisztaság, jól csináljuk?!

Figyelt kérdés
3 éves lányommal nagyon nehezen haladunk. Régóta bugyizunk, de haladás nem sok van. 1 hete elhatároztam, hogy akkor mostantól nappalra egyáltalán nem lesz pelus. De nem tudom betartani! :(( Ha rossz az idő, akkor egyszerűen már nem tudok mit rá adni, van hogy egy nap 12-15 nadrágot összepisil. Sokat ücsörgünk a bilin, de oda soha nem pisil inkább tartja és ha feladom rá a tiszta ruhát, abba rögtön bele. Ha meleg van, akkor nincs gond, mert elvan az udvaron bugyikába is. A másik gond meg ha megyünk valahova és rossz idő van, féltem is hogy megfázik. Akik levették a pelust teljesen , ezeket a dolgokat, hogy hidaltátok át? Köszi a válaszokat!

2013. máj. 6. 15:53
 1/2 anonim ***** válasza:

én is igy csinaltam

novemberbe vettem vagy 20 nadrágot és bugyit és vigig csinaltam 2 hét után már mosnom se kelett naponta bird ki ültesd rá óránként bilire vagy szükitöre ha egyzser levetted a pelust ne add vissza rá mert belezavarodik.

illetve igen kényelmi dolog a pelnka ezért meneszd miél elöbb mert ose fog leszokni rola.

3 éves az már okos ember megérti a dolgokat magyarázd el

2013. máj. 6. 16:12
 2/2 anonim ***** válasza:
Szia. Hát először így megy de aztán bele rázódik. Én fél óránként ráültettem a wc szűkítőre (bilibe sosem pisilt) és ha sikerült akkor nagyon megörültünk nei :) persze szép virágos rózsaszín wc-szűkítőt vettem hogy tetszen neki :). Sőt amikor levettem a pelust már csak éjszakára meg a délutáni alváshoz adtam vissza rá. De ha mentünk valahova akkor is ráadtam. persze ugyanúgy megkérdeztem fél óránként meg ráültettem a wc-re. meg mindig mondogattam neki hogy szólj ha pisilni kell, de ilyen 5 percenként :) viszonylag hamar sikerült is leszokni a pelusról 2 évesen kezdtük és 2,5 évesen már éjszakára sem kellett pelus. Kitartás és kérdezgesd sokat hogy kell e pisilni. Előbb utóbb menni fog.
2013. máj. 6. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!