Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ha egész éjjel nem pisil be,...

Ha egész éjjel nem pisil be, és vissza tudja tartani, akkor nap közben miért nem szól? Mi lesz így ebből?

Figyelt kérdés

A 2év 8 hós lányom 1 hete este közölte, hogy nem kell pelus. Azóta beteg, itthon van. Egy pillanatra megijedtem, mert még híre hamva sem volt a szándéknak eddig, és el sem tudtam képzelni, hogy egész éjjelt kibírjon anélkül, hogy bepisilne, már láttam szomorú éjszakáimat, amit ágyat húzok éjjel 2-3x.:-D

Aztán mégis megörültem, és engedtem neki, és nem pisilt be, reggel viszont nem szólt, hanem én gyorsan ráültettem a bilire. Azóta nincs pelus, se éjjel, se nappal, viszont egyáltalán nem szól, én minden félórában elviszem pisilni, de a kakival elvonul, nem szól, és a gatyába megy...

nem furi, hogy egész 11 órát kibír hogy nem pisil be, és nappal meg nem érzi???

Felhívtam a bölcsit, hogy most akkor holnap vinném, és ez van, most akkor mi legyen..azt mondták vigyem pelus nélkül, és majd meglátjuk...de hát nem szól, össze vissza fog ott nekik mindent pisilni sztem...

Nem szídom le egyáltalán, meg semmi, de azt azért mondom, hogy szólj, ha jön a pisi, de sztem nem érzi, vagy most akkor mi van szerintetek???

bocsi, hosszú lett...-))

2013. máj. 1. 13:45
 1/3 anonim ***** válasza:

Biztosan ebben a dög melegben érzi, hogy jobb pelus nélkül, belefülled. A fiam is letépte tegnap magáról. Ő még két éves sincs, de nagyon boldog volt, hogy nincs rajta.

Lehet, hogy nem érett még rá a lányod, de az is biztos, hogy érzi, komfortosabb neki már nélküle ebben a hőségben. :)

Majd lesz valahogy, biztos nem a te gyereked fog először odapisilni nekik. Majd meglátják, mennyire ügyes....

2013. máj. 1. 15:36
 2/3 A kérdező kommentje:

:-) igen lehet, hogy ennyi...

de 1 hete még nem volt meleg ennyire...

2013. máj. 1. 18:02
 3/3 anonim ***** válasza:
Bocs, hogy nem tudok válaszolni a kérdésedre, de engem is érdekelnének a válaszok, tanácsok! Az én lányom már 3 éves és ő is vissza tartja sokáig, de aztán megy minden a bugyiba bele. Szól hogy kell, de nem akar se wc-be, se bilibe pisilni, kakálni. Én is tanácstalan vagyok, hogy megy így majd oviba szeptemberben. :(((
2013. máj. 1. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!