Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyukák, ti erre hogy reagálná...

Anyukák, ti erre hogy reagálnátok?

Figyelt kérdés

Múltkor ültem az orvosi rendelőben, ott volt egy kisgyerek is 2év körüli. Szaladgált össze vissza ott volt közel hozzám és valahogy megindult hátrafele a székek felé, és láttam h nem tud megállni a tenyeremmel megfogtam a hátát h ne essen el és mondtam neki, hogy óvatosan. Erre az anya meg se szó se beszéd fogta a gyereket és elviharzott. Most komolyan olyan rosszat tettem, hogy nem hagytam elesni és h beüsse a fejét?

19/f

2013. máj. 5. 11:32
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem rendes voltál, anyukától minimum egy köszönöm illett volna. Én örültem volna ha elkapod a lányom.
2013. máj. 5. 11:35
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én megköszöntem volna,de sajnos vannak bunkók.
2013. máj. 5. 11:36
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem nem tetél semmi rosszat ,sőt rendes voltál ,én a nő helyébe megköszöntem volna .
2013. máj. 5. 11:36
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem tettel rosszat. Lehet hogy anyuka nem látta az előzményeket. Kehet, hogy azt hitte, nevelni akarod a gyerek, vagy ne adj Isten pedofil vagy.
2013. máj. 5. 11:37
 5/6 A kérdező kommentje:
Hát ha nem látta az előzményejet akkor szép anyuka, hogy figyelmen kívül hagyja bóklászni a gyerekét. Lehet igazatok van erre nem is gondoltam, hogy esetleg nem látta.
2013. máj. 5. 11:45
 6/6 anonim ***** válasza:

Igen sajnos ahogy már itt a kedves válaszoló irta ,nagyon sok bunkó anyuka van ,olyan megkeseredettek!

Elkezdek beszélgetni velük mert én olyan vagyok ,és egyszerüen kilöknek valamit a szájukon aztán elmennek!!

Én nem értem minek az ilyennek gyerek!!

Jó nekem is van rossz napom de azért..

2013. máj. 5. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!