Tegnap anyák napja volt az oviban a 4 éves kislányom jár oda.Mikor mentem öltöztetni a szerephez az ovónő azzal fogadott,hogy vittem e még egy kisruhát a vershez.Mert szerinte a verhez is más ruha kell,erre én meg kérseztem hogy miért nem szólt hamarabb,mert akkor vittem volna.Az volt a válasza,hogy ő szólt és én nememlékszem rá.Pedig ha szólt volna bizonyára akkor készitettem volna azt is,de én tudom hogy most nekem erről nemszólt egy szót sem.Körül néztem és láttam,hogy mindegyik kislányon ijen kis alkalmi kis ruha van és gondolkoztam,hogy most én honnan szerezzek 15 perc alatt neki ijent?haza szaladtam mivel a közelben lakom és egyszerüen nemvolt neki ijen,erre megbolondultam mert nemtudtam mit tegyek,arra gondoltam hogy csak ő lessz az eggyetlen aki kiválik.És ez én kislányom megmondva az igazat eléggé igényes.És csalódást sem akartam neki ozni ezért át küldtem a férjemet és haza hozta a kicsit az oviból.Most nagyon rosszul érzem magam ez miatt hiszen az én bünöm miat kellet kimaradnia,de szereintem az ovónő is hibás mert ha szólt volna bizonyára ez nem történik meg.Megfosztottam a lányomat az első anyák napjától pedig nagyon készült rá,hogy meglepjen engem vele.Most mit tegyek hogyan hozzam ezt hejre?mondtam neki,hogy neki nemmuszáj ott elmondani,hogy szeret mert ithon is kimutathatja
szegény, szerintem nagy butaságot csináltál, azért az anyáknapja messze nem az öltözetről szól, szegényke!
mi betegség miatt maradunk le, totál bele vagyok betegedve, nem is értelek!
majd ha a tanárnő szól, hogy tanítsd meg a lányodnak az "ly"-t akkor majd szólj inkább az apjának! ;)
2013. máj. 5. 00:04
12/14 anonim válasza:
Hát emiatt elhozni az anyák napjáról ez nagyon gáz most komolyan ki a fenét érdekel ennyire az alkalmi szettecske (amit aztán sose vesz fel többet mert jövő ilyenkorra meg kinövi).
Nálunk is ilyen fehér blúz fekete szoknya fekete lakkcipőt forszírozó óvónők vannak de nem érdekel, én nem fogok egy alkalomra megvenni ilyet kiscsoportban...Majd nagycsoportban esetleg amikor abban is ballag és nem nő annyit hogy kinője fél év alatt.
Sötét szoknyában lesz a lányom ( nincs még 4 csak majdnem) és vmi csini fehér felsőben ami azért fehér de majd máskor is hordható.
Már tudom előre hogy mindenki fodros masnis blúzocskában lesz meg lakkcipőben de nem érdekel.
És hogy emiatt maradjon le az ünnepélyről...hát ilyen nincs...
2013. máj. 5. 08:21
13/14 anonim válasza:
Hát igen. A szüléskor nem osztanak eszet is a baba mellé. Pedig kéne. Rászorultsági alapon:)
2013. máj. 5. 09:57
14/14 anonim válasza:
Hát nem semmi vagy. Igen, elment az eszed. Kit érdekel a ruha???
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!