Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek is elment az eszem?

Szerintetek is elment az eszem?

Figyelt kérdés
Tegnap anyák napja volt az oviban a 4 éves kislányom jár oda.Mikor mentem öltöztetni a szerephez az ovónő azzal fogadott,hogy vittem e még egy kisruhát a vershez.Mert szerinte a verhez is más ruha kell,erre én meg kérseztem hogy miért nem szólt hamarabb,mert akkor vittem volna.Az volt a válasza,hogy ő szólt és én nememlékszem rá.Pedig ha szólt volna bizonyára akkor készitettem volna azt is,de én tudom hogy most nekem erről nemszólt egy szót sem.Körül néztem és láttam,hogy mindegyik kislányon ijen kis alkalmi kis ruha van és gondolkoztam,hogy most én honnan szerezzek 15 perc alatt neki ijent?haza szaladtam mivel a közelben lakom és egyszerüen nemvolt neki ijen,erre megbolondultam mert nemtudtam mit tegyek,arra gondoltam hogy csak ő lessz az eggyetlen aki kiválik.És ez én kislányom megmondva az igazat eléggé igényes.És csalódást sem akartam neki ozni ezért át küldtem a férjemet és haza hozta a kicsit az oviból.Most nagyon rosszul érzem magam ez miatt hiszen az én bünöm miat kellet kimaradnia,de szereintem az ovónő is hibás mert ha szólt volna bizonyára ez nem történik meg.Megfosztottam a lányomat az első anyák napjától pedig nagyon készült rá,hogy meglepjen engem vele.Most mit tegyek hogyan hozzam ezt hejre?mondtam neki,hogy neki nemmuszáj ott elmondani,hogy szeret mert ithon is kimutathatja
2013. máj. 4. 17:13
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
És a férjed haza is vite? Az ünnepségen a ruha a lényeg? 4 éves gyereknek ennyire azért nem számít, az ovónőt inkább meg nem is kommentálom. Sajnálom a csoportjába járó gyerekeket...
2013. máj. 4. 17:19
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát, a helyesírásod nem semmi!!! A gyereket hülyeség volt emiatt hazahozni. Nincs egy alkalmi ruhája? Vagy amiben szerepelt azon a ruhán nem lehetett volna a felsőt kicserélni?- és már kész is.
2013. máj. 4. 17:23
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem az jobban megviseli, hogy kimaradt belőle, mint az, hogy milyen ruhában mondja a verset
2013. máj. 4. 17:30
 4/14 anonim ***** válasza:
95%

"És ez én kislányom megmondva az igazat eléggé igényes."

Te is lehetnél annyira igényes, hogy egy bekezdésben nem vétesz kismillió helyesírási hibát. Na de mindegy is...

Talán a gyereket arra kellene nevelni, hogy nem elsősorban a ruha teszi az embert. Az óvónőt én nem feszíteném keresztre, a többi gyereknek mindnek volt más ruhája, lehet, hogy csak te nem emlékeztél, hogy bizony szólt.

2013. máj. 4. 17:47
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
miért kellett hazahozni?gondlom azért találtál volna neki alkalmi ruhát még ha nem is olyan min t a többié,de legalább csinosabb nem pedig tréning,azt gyorsan rá adtad volna és kész ennyi.mégis milyen ruhát kértek tőletek,hogy mindenkinek volt csak nektek nem?ha tényleg volt minden gyereken alkalmi ruha akkor valószínű tényleg te felejtetted el,de én ezért biztos nem hozattam volna haza a gyerekem,szerintem ez rosszabbul esett neki mint a más ruha.
2013. máj. 4. 18:00
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Ezért nem kellett volna hazavinni a kislányod.Gondolom,ha olyan kis igényes a lánykád,akkor a váltó ruhája is csajos.Vagy otthon találtál volna olyat ami alkalmas az ünnepségre.Én alapból alkalmi ruhát vittem az anyák napjára,nem kellett,hogy szóljon az óvónő...

Szegény pedig biztos készült,hogy felköszöntsön téged.

2013. máj. 4. 18:02
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen mert gyereket egy ruha miatt nem hozunk haza az ünnepélyröl ,pláne ha készült rá ,és ha minden kislányon volt ünneplö akor te felejteted el,sajna .
2013. máj. 4. 18:23
 8/14 anonim ***** válasza:
17%
Én megértelek. Az ember bepánikol, mert nem akarja, hogy rossz legyen a gyerekének. Aztán lehet, hogy emiatt egy még rosszabb döntést hoz, van ilyen. Hirtelen kétségbeesésnél az ember képes ilyen butaságokra. :) A kislányod hamar elfelejti, neked sem kell ezen rágódnod.
2013. máj. 4. 18:26
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen szerintem elment az eszes.Gondolom rendes ünnepi ruhában volt, te meg megfosztottad az anyáknapjától mert nem volt másik ruhája...ne haragudj de ez érdekes gondolkodásmód
2013. máj. 4. 19:43
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
...és a gyerek emiatt nem mondhatta el a verset, amit hetek óta tanult, nem szerepelhetett, amire pedig készült. Mert az anyja behisztizett egy ruha miatt. Gratulálok, ilyen egy szülő, aki a gyerek érdekét nézi, bravó! Te csak azt nézted, h "jaj az XY szebben öltöztette a kislányát, nehogy már az enyém alulmaradjon, inkább nem szerepelhet"
2013. máj. 4. 23:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!