Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit tegyek. Elment az eszem. Mit tegyek?
Örülj hogy csaj vagy, mert ha fiú lennél, most lehet lenne egy lila folt a szemed alatt :D Egyébként legalább meglátták az igazi éned! Ettől szép egy ilyen party... és jellemzően mindig a szülinapos égeti magát, mert ő a legrészegebb! :D Ne aggódj, tuti van a társaságból olyan srác aki ezek után is szimpatizál veled. Vagy máshonnan. Mit csinálj? Mondjuk inkább nyomulj olyanra aki nem egy idióta! Probléma megoldva.
18/F
Nincs mit, adtam már jobb tanácsot is... :D
De tényleg ne parázz azon, hogy mások mit gondolnak, aki bír téged az úgy is max sajnál ilyenkor.
Hát figyelj én is keveredtem már cikis helyzetbe ittasan..Bár nem pasival.:D De nem vagyok rá büszke..Eléggé sokat ittam..Különben is az vesse rád az első követ,aki még nem viselkedett hülyén részegen.:D Fiatalok körében azért megesik,hogy berúg és gázos lesz..
A srácot meg hanyagolnám az után,hogy unokatesóddal kavart.:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!