Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tudom mit tegyek. Elment...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mit tegyek. Elment az eszem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szombaton volt egy buli.. a szuletesnapom.. egyébként 17L.. és a fiut akit szeretek rajta kaptam az ágyamban az unokatesomal majdnem szeretkezés kozben ( ha kb. 2percel kesobb nyitok be akkor szeretkezes kozbenn.. ) tudtam h kavarnak, de meg sosem láttam oket igy egyutt.. elégé kiborultam es nagyon berugtam.. utana maztam mindenkire es az egyik srácok ( egyebkent vonz engem, de egy idiota aki megb*szna mindenkit) nagyon letapizam.. es ugy tancoltam mint egy k*rva.. mindenki rajtam rohogott.. egyebkent nem vagyok ilyen .. meg szuz vagyok es tobnyire nem szoktam ilyeneket csinalni, de anyira kiboritott hogy láttam oket egyutt.. nem tudom, hogyan nézzek az emberek szemébe.. nagyon nagy szégyen.. hogyan mosam tisztára a nevem ??? mit tegyek ???
2012. aug. 6. 19:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Kit érdekel? Ez egy csomó lánnyal megesik, ha leissza magát és a kiszemelte mással kefél... Őket hivjuk szűz k*rváknak. :)
2012. aug. 6. 19:04
 2/11 anonim ***** válasza:
Írj privit! :) 18/F
2012. aug. 6. 19:04
 3/11 A kérdező kommentje:
1. ezzel nem nagyon válaszoltál a kérdésemre.. amugy meg a k*rvatol messze vok...
2012. aug. 6. 19:08
 4/11 anonim ***** válasza:

Örülj hogy csaj vagy, mert ha fiú lennél, most lehet lenne egy lila folt a szemed alatt :D Egyébként legalább meglátták az igazi éned! Ettől szép egy ilyen party... és jellemzően mindig a szülinapos égeti magát, mert ő a legrészegebb! :D Ne aggódj, tuti van a társaságból olyan srác aki ezek után is szimpatizál veled. Vagy máshonnan. Mit csinálj? Mondjuk inkább nyomulj olyanra aki nem egy idióta! Probléma megoldva.

18/F

2012. aug. 6. 19:12
 5/11 A kérdező kommentje:
3. koszi :) ez egy jo tanács... :) csak nem olyan egyszeru.. vissza csinálni már nem tudom..
2012. aug. 6. 19:14
 6/11 anonim ***** válasza:

Nincs mit, adtam már jobb tanácsot is... :D

De tényleg ne parázz azon, hogy mások mit gondolnak, aki bír téged az úgy is max sajnál ilyenkor.

2012. aug. 6. 19:18
 7/11 A kérdező kommentje:
remélem.. meg azt is, hogy nem rajtam fogg rohogni mindenki.. jah es 1 video is keszult.. amin tancolok... nagyon durvaa..
2012. aug. 6. 19:23
 8/11 anonim ***** válasza:

Hát figyelj én is keveredtem már cikis helyzetbe ittasan..Bár nem pasival.:D De nem vagyok rá büszke..Eléggé sokat ittam..Különben is az vesse rád az első követ,aki még nem viselkedett hülyén részegen.:D Fiatalok körében azért megesik,hogy berúg és gázos lesz..

A srácot meg hanyagolnám az után,hogy unokatesóddal kavart.:/

2012. aug. 6. 19:34
 9/11 anonim ***** válasza:
A videót azért küldheted!! :D
2012. aug. 6. 19:43
 10/11 anonim ***** válasza:
Ha valahol szóba kerül és nevetnek ezen a többiek, akkor fogd fel lazán, nevess te is, mondd, hogy ja tényleg elég gázos voltál, de azért vicces, nem nagyon kell magyarázkodni, meg ne kezdj el emiatt szégyenlősködni, megtörtént, ez van.
2012. aug. 8. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!