Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a gondom, hogy megtetszett egy 13 éves és nem tudom mit kezdjek? Mert tetszik, csak pár nap mulva 18 leszek. És akarom is de közbe nem is mert még túl fiatal legalább is szerintem haver azt is mondta, h elment az eszem .
Nem hiszem, hogy érdemes lenne. Egy 13 éves lány még sehogyan sem érett meg arra, hogy kapcsolata legyen, pláne nem egy olyan korúval, mint amilyen te is vagy. Milyen dolog lenne elsős főiskolásként elmenned a nyolcadikas ballagására? Hát elég furcsa, akárcsak az egész viszony, ami köztetek lenne. Gondolj bele abba is, hogy az ő szülei hogyan reagálnának rád, illetve a te szüleid őrá. Megtetszett, oké, korodbeliek is vannak, akik jó csajok. Inkább azokat hajkurászd, ne a kicsiket.
Tegyél le róla, vannak sokkal érettebbek és szebbek is!
Szia!
Ugyanmár, fiatal vagy! Találsz 16-17-18 éves szép lányt is! Ez a 13 éves csajszi, pasi ügyben biztos komolytalan ( bár ez általánosítás én nem ismerem ), jobban tennéd, ha a saját korosztályod közül keresgetnél... Hidd el, találsz ott magadnak valót! : )
Nani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!