Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg zakkantam vagy csak simán elment az eszem?
Megismertem egy srácot,akivel nagyon egy hullámhosszon vagyunk.A gond csak annyi,hogy még személyesen nem taliztunk,de jövőhétre tervezzük a talit.Csak az a probléma,hogy mind a 2-en megveszünk a másikért már most!Ilyet még sosem éreztem.Állandóan ő jár a fejemben,szinte azt se tudom mi van körülöttem.Ha felgyúlna a ház tán azt se venném észre.
Ő szintén így érez!Mi lehet ez?
Értelmes válaszokra vagyok kíváncsi,és nem a trollkodásra!Mert az bőven olvasok itt fent!
Köszönöm előre is!
Azért légy óvatos...
Nem arra célzok, hogy amúgy egy pszichopata sorozatgyilkos, de vigyázz a szívedre.
Sok sikert!
23/L
Ugyaaan, ennek csak örülj!
Annyi lehet a komplikáció, hogy ha pl. találkoztok, akkor csalódhattok, ha nem olyan a másik élőbe. Mert hiába beszéltek neten akár mindennap(egyébként most én is ilyen helyzetbe vagyok, csak mi már találkoztunk a sráccal háromszor). Neten hiába látsz róla képet, hiába skype-oltok és kameráztok, akkor sem tudsz úgy a másik szemébe nézni, nem tudod megérinteni, stb. Találkozzatok minél hamarabb és úgyis el fog dőlni, hogy lesz e folytatása. :) Írj majd mindenképpen, hogy mi lett, én szorítok. Amúgy hány évesek vagytok??
Köszönöm a válaszokat!
Attól,nem féllek hogy egy pszicho lenne :) Elég régóta ismerem,szal ki ismertem már annyira!
Hát a talit tervezzük minél hamarabb,és szerintem személyesen se lesz gond semmivel :)
Amúgy én 26 L vagyok ő meg 22 F
De nem a kor számít szerintem,mert sokkal értebb még nálam is :)
#5-ös, nem akarok senkit ijesztgetni, meg az ördögöt a falra festeni, de nem csak ennyi lehet a komplikáció... Nem szeretnék ebbe jobban belemenni, de jártam én már nagyon sz*rul.
De kívánom nektek, hogy ne kelljen hasonlót átélnetek!
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!