Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet szerelmesnek lenni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet szerelmesnek lenni egy "idegenbe"? Vagy elment az eszem?

Figyelt kérdés
4éve élek a párommal.Másfél éves kisfiúnkkal otthon vagyok.terhesség előtt saját üzletünkben dolgoztam. A szomszéd üzlet tulajával az első percektől nézegettük egymást.akkor még nem volt meg a párom.láttam a kezén jegygyűrű van,így maradt az elérhetetlen.soha nem beszélgettünk, csak néztük egymást.összejöttem a párommal, nagy szerelem volt, az "idegen" nem is érdekelt.azóta eltelt 4év, csak ritkán jártam eddíg az üzletbe(a baba miatt)de most hogy nagyobb, már néha több időre is bemegyek.és ő ott van.mindíg néz.lehet hogy hülye vagyok, de az első perctől úgy érzem, hogy ezek a nézések jelentenek valamit.És most, lehet a közelgő tavasz hatására teljesen be vagyok zsongva.alig várom hogy oda menjek, hogy lássam.a kapcsolatomban nincsenek problémák, nem is értem mi ez.azt a zsongást érzem mint tinikoromban ha éppen szerelmes lettem.dehát nem is ismerem.4éve nem csak nézzük egymást.tudom hogy családja van, nekem is.valaki tudna segíteni mégis hogy kezeljem ezt a helyzetet?
2010. márc. 10. 13:38
 1/9 anonim ***** válasza:
52%
szerintem emigrálj.
2010. márc. 10. 13:42
 2/9 A kérdező kommentje:
Te unatkozol?Nem tudom hogyha nem tudsz értelmes választ küldeni minek írsz?Talán azért írok ide, mert nekem ez fontos.nem tudom kivel megbeszélni, és szerintem nem olyat kérdeztem hogy "lehetek terhes mert feldugtam egy virslit?" na az ilyenekre írogass ha unatkozol.
2010. márc. 10. 13:45
 3/9 anonim ***** válasza:
52%
erre most mi lehet válaszolni, akarat kérdése az egész
2010. márc. 10. 13:47
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem csak beleképzeled... egész nap ott ül, és lehet nincs jobb dolga, mint, hogy bámészkodjon.
2010. márc. 10. 13:48
 5/9 anonim ***** válasza:

szerintem minden nőnek jól esik, ha megnézik...:)

de szerintem ez nem szerelem csak szimpla szimpátia.

nem érné meg kockáztatni a jól működő kapcsolatod egy ilyen kaland miatt.

ez csak az én véleményem.(:

2010. márc. 10. 13:49
 6/9 anonim ***** válasza:
Én nem foglalkoznék vele a helyedben,ha már gyereked van a mostani párodtól!Nem hiszem hogy ez szerelem,izgatja a fantáziád hogy milyen lehet ezzel a férfival együtt lenni,és ha ezen gondolkodsz valószínű előbb utóbb meg is csalod a párod.
2010. márc. 10. 13:51
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszokat.hülyének érzem magam.
2010. márc. 10. 13:52
 8/9 anonim ***** válasza:
Én megértelek! Nekem is ugyanez a helyzetem,csak durvább verzióban. Én egy müsorvezetőbe vagyok szerelmes! Komoly... Ha az Ő müsora van akkor képes vagyok mindenről megfeledkezni,állandóan rá gondolok...stb. Álmodozok róla ésatöbbi. nekem is van családom,17 hós a fiam. Néha elborzaszt a dolog,hogy én már sose néhetek rá más férfira ,,úgy"!
2010. márc. 10. 13:52
 9/9 anonim ***** válasza:

Ez kissé nehéz ügy.

Két véglete lehet a dolognak.

1. Beszélgetsz és találkozgatsz az "idegen" pasival, kialakulhat köztetek egy nagyon jó barátság. Viszont lehetséges, hogy Ő nem csak barátkozni akar, s Te sem. A végen pedig azon kapnád magad, hogy megcsaltad a férjed, s nem tudod, hogy mi tévő legyél.

2. Megpróbálod elkerülni az "idegen" férfit. Valószínűleg ez csak egy kis fellángolás a részedről, a férfi részéről lehetséges, hogy többről van szó. Nehéz lesz, hisz hiányozni fog a társasága, de később rá fogsz jönni, hogy ez a helyes megoldás. Hisz neked ott van a családod, és a férfi is családos ember.

2010. márc. 10. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!