Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Karakterbe szerelmesnek lenni?
Játszom egy online játszható mmorpg-vel. Ez egy ilyen fejlődéses játék. Noss és nem egyszer láttam már olyat, hogy az emberek a játékbeli "párjukkal" jönnek össze a valóságban is. Erre lennék kíváncsi, hogy szerintetek milyen ez, hogy egy Karakterbe szeretsz bele, majd azután az emberbe... És végülis így jönnek össze az emberek...
(Ui.: ebben a játékban a korosztály kb. 13-40 éves korig terjed.)
Hát kétlem hogy a karakterbe lennél szerelmes, sokkal inkább a személybe a karakter mögött, mert az ilyen játékokban a személyiségünk legjobbját mutatjuk, és olyan mélyen ismerhetsz meg valakit, hogy milyen helyzetben hogy reagál, amit hagyományos módon csak évek alatt tudnál meg.
Ráadásul, már csak abból is kiindulva hogy ugyanazzal a játékkal játszotok, rengeteg közös dolog lehet bennetek, hasonó értékrend és világszemlélet.
Hát nem tudom, de én speciel játszottam már 5000 kilós vadállat karakterrel, pedig egy 50 kilós kamaszlány voltam akkor.... Szóval..... :DDD No komment.
De való igaz, ilyen karakterbe nem lehet szerelmesnek lenni, max tetszik a ruhája, fegyvere, akármi, de az nem szerelem. Az sem szerelem, amit a karakter mögött játszó személy iránt érzel, csak puszta szimpátia. De igen, létezik olyan, hogy megismerkedtek, együtt játszotok, és találkozás után összejöttök. Nekem is volt ilyen kapcsolatom, 1 évig tartott, bár mi nem ilyen "játékban jöttünk össze".
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!