Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek elment az eszem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elment az eszem? Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Igyekszem röviden.....

25 éves vagyok, 3 éves a kislányom. 5 éve vagyok együtt az apjával, nem jó kapcsolatban.

Ez köztünk kb. arról szól, hogy Ő többet keres sokkal mint én (nálam nem nehéz többet keresni) és nekem kell a pénze, mert nekem meg házam van, amit drága fenntartani. Ő meg nem tud senkihez menni így itt van.

Nemég mentem vissza dolgozni, egy középiskolába. Szülés előtt ott dolgoztam, pár hónapja mentem vissza.

Elég népszerű vagyok a srácok körében ott mert nem vagyok rossz csaj. Haverkodok velük, szoktunk együtt cigizni (ahogy a csajokkal is). Vannak barátaim onnan....

Ott rámállt egy srác, aki nagyon helyes. Megkeresett Face-n és bejelölt.

Visszaigazoltam, és pár nap múlva rámírt. Utána msnezni kezdtünk, majd találkozgatni.

A suliban szinte meg sem ismer.

Oké, hogy nem akarunk pletykatémák lennie, de olyan szar, hogy átnéz rajtam....

Szex még nem volt köztünk (1,5 hónap alatt) mert azt mondta szeretne megismerni előtte. Nem a szexre megy (azt mondta ha azt akarná már rég meglehetett volna- ami igaz) de meg akar ismerni előtte.

Most azt mondta, hogy szilveszterig ne találkozzunk, (vagyis csak január elején legközelebb)mert egyrészt karácsony, meg most a haverjaival is lenne, mert szinte minden időnket együtt töltöttük az elmúlt hetekben. Suli után, sokszor hétvégén is.... szinte csak bulizni ment el, meg amikor dolgozott akkor nem találkoztunk.

A Facen rengeteg gyönyörű csaj ismerőse van, igazi bombázók, plázacicák, a suliból is vannak és olyanok, akikkel együtt bulizik. Szokott velük flörtölgetni meg kétértelmű megjegyzéseket tesznek egymásnak..... és ez rosszul esik.

Pár kérdésem:

1. Ezt a Faces dolgot (flörtök stb.) mennyire vegyem komolyan?

Azt mondta nincs más neki, nem találkozik más csajokkal (ami talán igaz lehet, tekintve h milyen sok időt voltunk együtt mostanában.)

2. Ha ti szerettek valakit vagy csak komolyan érdekel, mondanátok, hogy 10 napig ne találkozzatok, amikor kb. 8 km-re lakik (nekem van kocsim, vagyis max. 10 perc alatt elmegyek érte). Oké, hogy a család és barátok, de az ünnepek között legalább 1 tali.... valamelyik délután...... nincs igazam?

3. Az elején mindig írt rám facen msnen, mostanában meg alig..... ha írok válaszol.... de azt is gyorsan. Ma direkt nem írtam rá, és Ő írt, hogy mi a helyzet....

4. Ha úgy alakulna felrúgnám a kapcsolatomat érte.... ez őrültség? 7 év a korkülönbség a javamra....

5. Jogosan aggódom, hogy nem érdeklem? Ha így lenne nem töltene minden időt velem, nem?

6. Összességében mit gondoltok?

Kérlek csak normális válaszokat írjatok.

Az nem feltétlen pozitívat jelent, érdekel kívülállók véleménye, mert én csak belülről, elfogultan látom a helyzetet....

2010. dec. 22. 12:01
 1/9 anonim ***** válasza:
Tanár-diák kapcsolat, vagy mi?
2010. dec. 22. 12:05
 2/9 A kérdező kommentje:

Jajj nem :)

Titkárnő vagyok, nem tanár...

2010. dec. 22. 12:05
 3/9 anonim ***** válasza:

Szerintem nem nagyon érdekled a srácot. Amúgy is..ő még "gyerek" hozzád képest. Főleg, van egy gyermeked. Egy fiatal srácot ez nem tud megfogni, ha érted...

előbb utóbb úgyis vége lenne, mert még élni akar.

látod..mondta is, hogy ne találkozzatok, mert inkább a haverjaival lesz...nem érdekled te igazán.

2010. dec. 22. 12:12
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem ment el az eszed, vagyis talán még nem teljesen, de nehogy azt hidd, hogy egy 18 éves fiú majd felvállal téged meg a gyerekedet nevelgeti, vszleg csak szexet akar...sajnálom, ezt biztos rossz hallani, de sztem vhol te is tudod, h ez az igazság. A mostani barátoddal meg szakíts ha nem jó vagy hozzátok rendbe a dolgokat, ha nem megy, keress mást, aki hozzád illik
2010. dec. 22. 12:13
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, azt hiszem igazatok van.

Az sem lett volna baj, ha szexet akar (nem lettem volna ellenére) csak akkor miért jön azzal, hogy ismerjük meg egymást és nem a szexre megy.....

1 hét után megtörténhetett volna már. Volt rá több lehetőségünk. De csak csók volt.

Nekem ez a legkevésbé világos.

2010. dec. 22. 12:17
 6/9 A kérdező kommentje:

Meghagyom neki ezt a 10 napot (vagy többet) és majd meglátjuk.

Lehet arra jó lesz hogy kiderül hiányzik e.... és én neki.

Mert annyit voltunk együtt, hogy hiányozni sem volt lehetőség. Heti 4szer minimum találkoztunk, ez pedig még egy rendes kapcsolatban is sok lehet...

2010. dec. 22. 12:20
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem megbántani akarlak,de max egy kalandnak megy el ez a dolog,ő nem fog rólad és a gyermekedről gondoskodni,amire neked már szükséged lehet,max őt is eltarthatod amíg tanul.

Én nem mennék bele semmi komolyabba. Hidd el ha a régi kapcsolatod nem jó vess annak véget,s keress egy korban hozzádillő,kedves férfit.

2010. dec. 22. 13:19
 8/9 Rendesfiú/19 ***** válasza:

Huh elég szabad erkölcsű vagy, hogy csak úgy lefeküdnél azzal, aki tetszik 1 hét után, és közben van kislányod és az apjával együtt élsz...

Nem lényeg, most nem foglak összeszidni:D

Nem próbáltál még a barátoddal kibékülni? Mi a baj vele?

Biztosan rossz lehet látni ,hogy másokkal is úgy viselkedik mint veled....:( Vagyis másoktól is azt akarja mint tőled....:(

2010. dec. 22. 14:33
 9/9 anonim ***** válasza:

Hát összességében: a srác biztos örül, hogy van egy érettebb most még barátnője, később esetleg/valószínűleg szeretője. Te örülsz, hogy van valaki, aki gyengéden viszonyul hozzád. Emiatt én személy szerint nem rúgnám fel az eddigi életemet, ha hasonló helyzetben lennék. Egy 18 éves srác nem tudna eltartani téged és a gyermeked. Főiskolára készül, vagy dolgozni. Még évekig nem lesz normális keresete, amivel beszállhat a törlesztődbe. A másik a gyerek. Hogy azt el tudná -e fogadni, és sajátjaként szeretni. Lehet, hogy nincs másik csaj jelöltje se face-n, se sehol. Lényegtelen. Ilyen messengeres dolgokat meg nem kell komolyan venni. Valószínűleg védeni akar téged is a karácsonyi nem találkozással, hogy mégse rontsa el egy férjes asszony házasságát, hogy pletykatéma legyen, hogy veled kefélget. Ő is agyalhat valószínűleg ilyen dolgokon, mint te. De szerintem ebből komoly kapcsolat nem lesz. Ha hiányzik a szex/változatosság lefeküdhetsz vele párszor, felnőtt emberek vagytok, ti tudjátok mit csináltok. Ha korrekt a srác, nem mondja el senkinek, aki ismer téged. Esetleg később egyetemen fog dicsekedni az új haverjainak, hogy milyen dögös férjes anyukát döngetett gimiben. Aztán keres valami korabeli lányt magához.

Ennyi a véleményem, hogy bonyolult lenne nagyon a sráccal, ha működne is, és felsorolt problémákat át tudnátok hidalni. Szóval nem túl komolyan venni semmit.

27f

2010. dec. 22. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!