Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi volt a legjobb "jó tanács"...

Mi volt a legjobb "jó tanács" amit gyerekneveléssel kapcsolatban kaptál?

Figyelt kérdés
Nekem az egyik kedvencem, amikor azt mondják, hogy nem baj ha nem alszik vagy keveset alszik a kisgyermek délután, annál jobban alszik este. Ezt minden egyes alkalommal megcáfolja a kisfiam.
2013. máj. 4. 13:12
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Én is attól akadok, ki amit előttem már írt valaki, hogy egy pillanat alatt megmásítja anyósom a véleményét, csak nehogy nekem legyen igazam, vagy nehogy én tudjak valamit a gyerek körül. Pl. tegnap a gyerek nekiült egy pohár kólának, anyósom, elkezdett magyarázni, hogy ez mennyire egészségtelen, tönkre megy a gyomra stb. Én sem hagyom, hogy ezt igyon, és mentem is elvenni tőle, de mire a rántást a gázon félre húztam meg odaértem, volt kb 1,5 perc. Elvettem a fiamtól, és mondtam, hogy ez az apáé, fájni fog a fogad, stb. itt a teád, a gyerek me gis értette, mire anyósom megkérdezte, hogy komolyan gondolom-e, hogy elveszem, hiszen egy kicsitől semmi baja se lesz. :( Előtte ő kardoskodott, gőzerővel, hogy ezt nem kéne engedni.

Vagy pl. a múltkor anyósom pulcsiba és mellénybe kertészkedett, fújt a szél nem volt olyan jó idő. Én ráadtam a fiamra egy kis sapkát, ami védi a fülét, mire ő lekapott a tíz körmömről, hogy ha állandóan túlöltöztetem, milyen beteg lesz. Megkérdeztem tőle, hogy ez most komoly: szélbe, ő felnőttként vastag pulcsiba és mellénybe van a fiam egy pulcsiba túlöltöztetve, csak mert sapka van a fején?

2013. máj. 7. 07:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!