Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi volt az eddigi legjobb...

Mi volt az eddigi legjobb tanács, amit itt kaptál?

Figyelt kérdés
(nem az vagyok, aki ennek az ellenkezőjét kérdezte, de ha olyan van, legyen egy pozitív oldal is)
2010. szept. 28. 16:34
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%

Húúú, tulajdonképpen nagyon sok dolog van. Hozzátáplálástól kezdve az itatáson, pelenkázáson, recepteken át nagyon sok dolog volt már. Sőt, sikerült barátságot is kiépíteni innen, személyesen találkoztunk Debrecenben egy anyukával és a kisfiával.

Szóval pár beszólást-bosszúságot eltekintve alapvetően jó, hogy rátaláltam erre az oldalra.

2010. szept. 28. 16:37
 2/22 anonim ***** válasza:
Az, hogy Avent tejtartó poharak helyett műanyag pohárban is el lehet rakni a pépeket, így spóroltam egy csomó pénzt, mert azon a hétvégén 83 pohárnyi hami készült a babámnak. Bármilyen kézenfekvő, nekem nem jutott eszembe.
2010. szept. 28. 16:40
 3/22 anonim ***** válasza:

Na,végre egy jó kérdés,legalább erősíti az itteni (amúgy nem létező) csapatszellemet.

Éppen most kaptam linkeket h milyen cipőt vegyek a Deicmannból,és h inkább próbáljuk fel a lábunkra(mondjuk ez amúgy is motoszkált bennem,de most már tuti máshogyan nem csinálnám.

2010. szept. 28. 16:41
 4/22 anonim ***** válasza:
ugyanaz,mint az első válaszolónak, és én vagyok a debreceni anyuka.Nekem cipő kérdésben is segített ez az oldal, hozzátáplálásban nagyon sokat.És ami a legfontosabb,itt találtam gyógytornászt,aki megtanította a kisfiamat mászni és nagyon sokat fejlesztett rajta a mai napig.
2010. szept. 28. 16:42
 5/22 anonim ***** válasza:
Ja, és boldog szülinapot az első válaszoló kisfiának!!!
2010. szept. 28. 16:43
 6/22 anonim ***** válasza:
56%
Köszönjük szépen! :)))
2010. szept. 28. 16:45
 7/22 A kérdező kommentje:

:) Ennek én is örülök! És szintén Boldog születésnapot!

Én itt hallottam, hogy a cicire is lehet a vigantol-t cseppenteni, azóta így csinálom, illetve volt egy csúnya mélypontom szopi, majd fejés miatt. Valaki ajánlotta a medela elektromos mellszívót, azóta szépen van tej és sokkal nyugodtabb vagyok. :)

Remélem, van még pár pozitív tapasztalat!

2010. szept. 28. 16:51
 8/22 anonim ***** válasza:
Én is remélem.Bár ahogyan elnézem,a másik válaszra 25 válasz érkezett,erre meg sajnos 6 db.
2010. szept. 28. 17:11
 9/22 anonim ***** válasza:

Nagyon ritkán kérdezek, de számomra is megnyugtató válaszokat kaptam,sokaktól, mikor kérdeztem. Nem kell nagyon vészes dolgokra, csak pl. hogy más babája sem bírja a túl nagy meleget este, vagy hogy a szülés után fájó derekamra milyen krémet használjak.

Ezúton is köszönöm a segítséget!!!! És persze, neked a kérdést!

A szülinapos kisfiúnak meg boldog szülinapot kívánok!!!!

2010. szept. 28. 17:26
 10/22 anonim ***** válasza:
Nagyon sok jó tanácsot kaptam, gyakorlatilag a védőnőm helyett Ti láttok el tanácsokkal, ami most hirtelen eszembe jut az az, hogy a pelenka amit mindig használunk, a Metroban a legolcsóbb, azóta sokszáz forintot spórolunk meg, majd az, hogy milyen nyavalyára milyen homeopátiás szer a legjobb, aztán hozzátáplálás, és még sorolhatnám..
2010. szept. 28. 17:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!