Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi volt az eddigi legjobb...

Mi volt az eddigi legjobb tanács, amit itt kaptál?

Figyelt kérdés
(nem az vagyok, aki ennek az ellenkezőjét kérdezte, de ha olyan van, legyen egy pozitív oldal is)
2010. szept. 28. 16:34
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
56%
Nekem az volt a legjobb hogy ne adjak a babámnak még Silacot. S még most se kap mást:)Meg h ne izguljak fog ő forogni:) 5hós már
2010. okt. 2. 14:36
 22/22 anonim ***** válasza:

Nekem a leghasznosabb ötlet az volt, hogy a hasfájós babám pociját melengessem hajszárítóval, és remekül tipp volt, bevált!

A másik pedig, hogy hogyan tudom kinyitni az etetőszéket. Használtan vettem, és nem bírkóztam meg vele. A válaszoló linkelte a Youtube-ról a gyártó videóját. Magamtól eszembe se jutott volna, hogy ilyenek is vannak a Youtube-on, és persze sikerült kinyitni az etetőszéket.

De volt sok más is, akár pofonegyszerű, nyilvánvaló dolgok is, amire azt mondja az ember "nahát, ez magamtól is eszembe juthatott volna". Nagyon jó ez az oldal, hogy ennyi anyuka le tudja írni a tapasztalatait!

2010. okt. 2. 15:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!