Mi volt az eddigi legjobb tanács, amit itt kaptál?
Most tanács egy se jut eszembe, pedig olvastam sok nagyon jót.
Viszont egy nagyon jó barátnőre "tettem szert" innen, még terhesen kezdtünk el levelezni és találkozni, azóta a lányaink majdnem 2 évesek, és újra babát várunk mindketten.
Mondhatom a legjobb barátnőm lett :)
fórumokban találtam a legtöbb jó tanácsot, a pelenkázásról, EC-ről, szoptatásról, mosásról... A kórházban sokat segítettek a szoptatásban, a védőnőm mindig segítőkész ha felhívom (mindig tud valami megoldást) Az igény szerinti szopit választottuk és még mindig rengeteg tejem van:) 4,5 hós. A férjem a munkahelyén szokott informálódni:)
Rá kellett jönnöm anyai részről a család nagyon elavultan gondolkodik, őket nem kérdezem inkább csak az anyósom. De a pólya!!! pl nagyon bevált, pedig azt most sokan ellenzik manapság ( kórházban tilos is volt :O
Kedves Kérdező!
A Vigantolt a baba szájába is lehet cseppenteni! :)))
Én is sokat szenvedtem, míg rájöttem, először kiskanálba próbáltam fejni, majd pohárba, de úgy meg melléfolyt a szájából, aztán cicire, de aztán megpróbáltam a szájába és 1-2 hét után már ő nyitotta a száját, ha meglátta az üveget :))))
Bocsi az offért!
Én mikor először beteg lett ide leírtam a tüneteket,és egyből jött hogy tutuipiros a torka!Pedig csak sokszor kakilt!
ÉS nagyon megköszöntem a válaszolónak!erre tuti nem gondoltam volna,hisz nem is köhögött,meg semmi tünet nem volt!És így 1 nappal tuti hamarabb jutottunk dokihoz! :)
És még nagyon sok hasznos választ kaptam,és csak a kérdéseket olvasgatva is sokat tanulhat az ember!Én is két barátnőt köszönhetek az oldalnak! :)
Nagyon szeretem és mindenkinek csak ajánlom!Tapasztalatból sokkal jobb tanácsot kapni! :)Én sajna nem vagyok megelégedve a védőnőmmel,nekem Ti vagytok a segítségem!Köszönöm!
Jó a kérdés!
Nekem hozzátáplálásban segítettek itt nagyon sokat!
Utólag is köszönöm!
én is rengeteg hasznos tanácsot kaptam.. már a terhességem alatt is. sőt. egyik hajnalban, mikor pisi után vért találtam wc-papíron, gyorsan írtam ide, mit tegyek, mert csak jóslóim voltak, nem gondoltam, hogy aznap szülni fogok. hát többen írtátok, hogy készüljek, induljak a kórházba, úgy tettem, aznap megszületett a kisfiam!
aztán a szoptatással is volt gond, de helyreállt, hála xstefix-nek (és persze a többi kedves válaszolónak). és sorolhatnám hosszasan, a hozzátáplálással kapcsolatban is sok segítséget kaptam!! :) de ok apróság lenne még, amit írhatnék.
a sok mufurccal nem foglalkozom én sem, és én is örülök, hogy rátaláltam erre az oldalra.
További szép napot nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!