Mi volt a legjobb "jó tanács" amit gyerekneveléssel kapcsolatban kaptál?
mivel nem adok a gyereknek cukrot (teában és később egyéb másban sem szeretnék,de legalábbis a minimumra csökkentve)azt mondta anyósom,hogy ez olyan,mintha kenyéren és vízen tartanám (jelenleg épp hogy betöltötte a csemete az egy hónapot!
Ne !!!ENGEDJEM!!! felfelé nézni,mert felakad a szeme!
Ne használjuk a kednő,mert azzal ártok az egészségének,helyette szállítsam babakocsiban,nem baj az,ha végigüvölti az utat, majd egyszer megszokja.
volt még jó néhány okos tanács. mára már próbálok nem meghasonlani ezeken :)
Anyósom mániája, hogy ha felébred éjjel a gyerek, kakaót kell adni neki. Szerinte a legjobb megoldás, ha hozzáerősítjük a cumisüveget a kiságy rácsához, és akkor éjszaka kiszolgálhatja magát a gyerek. Nagyjából minden alkalommal, amikor találkozunk, elmondja.
Ezen kívül ma megtudhattam, hogy nem szabad napi kétszer levinnem a gyerekeket a játszóra (1 és 3 évesek), mert túlzottan kifáradnak, maradjanak csak otthon, és nézzenek mesét.
Mi lefekvésnél simogatjuk a gyerek hátát szinte születése óta...szerintem ez normális,én is szeretem...
Anyósom megmondta,hogy ne simogassuk a gyerek hátát mert hozzászokik!
Igaza is lett...persze nem bánjuk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!