Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi volt a legjobb "jó tanács"...

Mi volt a legjobb "jó tanács" amit gyerekneveléssel kapcsolatban kaptál?

Figyelt kérdés
Nekem az egyik kedvencem, amikor azt mondják, hogy nem baj ha nem alszik vagy keveset alszik a kisgyermek délután, annál jobban alszik este. Ezt minden egyes alkalommal megcáfolja a kisfiam.
2013. máj. 4. 13:12
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
93%

mivel nem adok a gyereknek cukrot (teában és később egyéb másban sem szeretnék,de legalábbis a minimumra csökkentve)azt mondta anyósom,hogy ez olyan,mintha kenyéren és vízen tartanám (jelenleg épp hogy betöltötte a csemete az egy hónapot!

Ne !!!ENGEDJEM!!! felfelé nézni,mert felakad a szeme!

Ne használjuk a kednő,mert azzal ártok az egészségének,helyette szállítsam babakocsiban,nem baj az,ha végigüvölti az utat, majd egyszer megszokja.

volt még jó néhány okos tanács. mára már próbálok nem meghasonlani ezeken :)

2013. máj. 4. 16:59
 12/21 anonim ***** válasza:
53%
komolyan 22% mi a francért? mert nem ringatom a gyerekem 2 évesen???nem estem fejre szánalom ami itt megy
2013. máj. 4. 19:45
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Hagyad hadd sírjon majd megunja, ez csak hiszti. Nem éhes nem szomjas nem pisis nem kakás, nem kell felvenni had hisztizzen. Na én ezt a tanácsot utáltam de nagyon. Soha nem tartottam be. Ha sírt a fiam felvettem akkor is ha tudtam hogy nem éhes vagy ilyesmi. Szüksége volt rám és ez a legfontosabb. Ja a másik 3 éves koráig ne engedd el sehová. Na ez se lett betartva, nem is anti szociális a gyerek.
2013. máj. 4. 20:14
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Ma 19:45-ös válaszoló! Az én egyik gyerekem szintén egyedül elalvós, imádja a kiságyát, letesszük, dalolgat még, aztán elalszik. Rengeteg támadás ért emiatt, amiket azért nem vettem fel, mert a nagyobbikat meg pont, hogy állandóan altatni, ringatni kellett és akkor meg azért kötött belém mindenki :D
2013. máj. 4. 20:36
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Anyósom mániája, hogy ha felébred éjjel a gyerek, kakaót kell adni neki. Szerinte a legjobb megoldás, ha hozzáerősítjük a cumisüveget a kiságy rácsához, és akkor éjszaka kiszolgálhatja magát a gyerek. Nagyjából minden alkalommal, amikor találkozunk, elmondja.

Ezen kívül ma megtudhattam, hogy nem szabad napi kétszer levinnem a gyerekeket a játszóra (1 és 3 évesek), mert túlzottan kifáradnak, maradjanak csak otthon, és nézzenek mesét.

2013. máj. 4. 23:17
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
"Ha rosszat csinálnak, nem szabad rájuk szólni, nyugodtan törjenek-zúzzanak vagy hasonló, egyszer majd csak elunják... "
2013. máj. 6. 17:01
 17/21 Disi ***** válasza:
Nem a legjobb csak aktuális: 22 hós a kislányom és mikor panaszkodom hogy mindent szétpakol vagy kergetve tudom felöltöztetni, akkor apukám mindig ezt mondja: "anyátok ilyenkor rég a feneketekre csapott és gyorsan meg is tanultátok hogy mit nem szabad...". Nálunk valóban volt ilyen, de azért nem vert el mindig minket mindenért. Látszik hogy apukám mekkora részt vett ki a nevelésünkből.
2013. máj. 6. 21:43
 18/21 anonim ***** válasza:

Mi lefekvésnél simogatjuk a gyerek hátát szinte születése óta...szerintem ez normális,én is szeretem...

Anyósom megmondta,hogy ne simogassuk a gyerek hátát mert hozzászokik!

Igaza is lett...persze nem bánjuk :)

2013. máj. 6. 22:21
 19/21 anonim ***** válasza:
anyósom hozzászólásai a neveléshez(3 házra lakik,kb.2 havonta jön át 15 percre vagy az utcán összefutunk néha),de az észt azt nagyon tudja osztani :D Ne legyen annyit kézben!Tegyem nyugodtan a járókába,nem baj,ha üvölt,majd abbahagyja!Ne ő irányítson engem,úgysem fogja később meghálálni azt a sok foglalkozást!A páromtól megkérdezte:neki nem baj,h én minden nap kimegyek vele a játszótérre?!Mikor elkezdett mászni,nem aludt már el bent,csak babakocsiban,ami nekem nem volt gond,elaltattam,kint hagytam a kertben,addig csináltam a dolgom,de persze ezt is megkaptam!Én nem csinálnám ezt,az biztos,hagy sírjon,majd elalszik!Másfél évesen az ő gyerekei szobatiszták voltak ám,én miért nem szoktatom őt le-ezt külön a páromtól is megkérdezte,mert hát milyen drága a pelenka.Ja és az élettársa még erre rátett egy lapáttal.Az ő gyerekei már egy évesen bilin ültek!Minek megyek vele a játszóra,mit csinálunk mi ott???Szóval nagyon kemény,persze a szemembe meg nagyon szeret,de már azt is elültette a párom fülébe,hogy minek jön annyit ide anyukám férje egyedül?Értitek?:)Ez kb.hetente -kéthetente van,amikor is azért jön,hogy elvigye magukhoz a gyereket,de hát ez neki ugye fura,h van,aki foglalkozik az unokájával!
2013. máj. 6. 23:17
 20/21 anonim ***** válasza:
Ja,apukám felesége is ki volt akadva,hogy szegény gyereknek nem rakok a teájába cukrot.Milyen rossz anya vagyok,.mi? :D
2013. máj. 6. 23:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!