Zárt már ki vagy be a gyereked valahova?
Engem még nem, de nagyon tartok tőle, hogy egyszer én is az erkélyre szorulok, ő meg bent marad. Apa csak este ér haza :(
Egyszer már bepróbálkozott, de gyorsabb voltam. Még a gondolat is félelmetes!
Ó igen.
Pár hete az erkélyen teregettem, 2 éves lányom pedig szépen rámfordította a kilincset. Senki nem volt otthon csak én meg a két gyerek. Még szerencse, hogy az akkor 6 hónapos fiam a rácsos ágyában volt, tehát biztonságos helyen.
Hiába kiabáltam neki, meg mutogattam, hogy nyissa ki, csak kacagott, az orrát az üvegnek nyomta, és mondta, hogy "Nyanya ki, nyanya ki". Hát én nem tartottam olyan viccesnek.
Megoldás az volt, hogy az erkélyről lekiabáltam az első arra jövő embernek, megkértem, hogy hívja fel a férjemet (tudtam fejből a számát) és kérje meg, hogy siessen haza mert a lányom kizárt.
Szerencsére Apa 10 percen belül haza tudott szaladni.
Hát azóta kínosan figyelek minden ilyen szituációra...
1.) Bőrgyógyásznál bezárta magát a WCbe. Mindenki velünk foglakozott. :)
2.) Pont terhes voltam a harmadik gyerekkel. A legnagyobbnak mostam a haját, persze üvöltött. Erre bejött az apja a fürdőszobába, hogy miért kínzom a gyereket. Bezárta az ajtót és többé nem lehetett kinyitni. Szóval a gyerek bent bömbölt a kádban a férjem rugdosta az ajtót, a középső pedig kint bőgött, hogy örökre bent ragadunk. Én az ilyen helyzetekben röhögő görcsöt kapok. Álltam a kád mellett, hatalmas pocakkal és dőlt belőlem a röhögés.
Egyszer a fürdőszobába zárt be, még szerencse hogy apa itthon volt.
Most nem rég az apját a csomagtartóba. :)
Valamit szerelt, és benne feküdt.A fiam meg vígan rácsukta a csomi ajtót.Én bent főztem.A kis roszcsontot nem zavarta, nevetett az autó mellett majd fél óra után jött be szólni hogy engedjem ki az apját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!