Elvigyem a lányomat orvoshoz, vagy valahová ahol segítenek? Nem tudom mi a baja, vagy egyáltalán van e neki?
Nem kell semmi komolyra gondolni,az alvásával vannak problémák.:( Soha nem volt jó alvókája,de már kikészülök tőle!? :(((
3éves,és borzalmas rosszul és keveset alszik. Megvan a napirendünk,mióta beköszönt a jó idő rengeteget van levegőn is.
Este 10-kor fekszik le,ez köszönhető annak hogy az apja 8 után ér haza. Ez még nem is volna baj de reggel már 6-7kor felébred,onnantól kezdve nincs alvás. Aztán 9-10óra felé már tátog hogy álmos tiszta hiszti,nem tudok vele semmit kezdeni. Ha dolgom van muszáj magammal vinni,fél nap mire elkészülök vele! Már kivagyok készülve hogy állandóan reggeltől estig hisztizik,visít,semmi nem jó neki mert fáradt,de az istennek nem akar aludni.
Napközben is volt már hogy kihagyta az alvást hiába fektettem le,órákig csak "szenvedett".
Ezeken kívül iszonyat válogatós,mostanában már azt a néhány ételt sem hajlandó megenni amiket régen igen. Eddig nem evett csak 1banánt,mióta felkelt. Akartam neki adni májkrémet reggelire mert azt nagyon szerette(eddig),de ő kijelentette hogy nem kell neki mert "büdös"!:(
Komolyan azt hittem kivágom az ablakon!:(((((
Heim Pálban van alvás labor...
Házi orvos utal be oda.
Az alvás nálunk se megy, ha nem is hajlandó aludni akkor is kötelező egy kis csendes pihenő, ilyenkor fekszik, sötétítve, tv kikapcsolva csend van. Ledőlök vele és pihi... Nem kell aludni. Ha én nagyon kész vagyok és aludnék egy kicsit akkor befekszem mellé...
Nálam bejött, hogy direkt kihajtom csórit, ki az utcára, térre irány futás,nincs pihi! Bicikli, motor ez az amaz, hinta ló stb... 2re kidől... Ha nem alszik egész nap akkor meg jó mert 10 kor már alszik és van időnk apával beszélgetni kicsit.
Ha meg túl aludná magát akkor felkeltem... 1 másfél óra alvás után ébresztő mert különben még éjfélkor szól hogy éhes...
Kaja az... gyilkos... Kész van a gyerekem nekem is. 6-7kor kel, és 9 előtt nem bírok beleeröltetni kaját, ilyenkor ha nagyon nem akar enni kap egy tál müzlit, vagy ilyen müzli rudat az meghozza az étvágyát. akkor jön a vajas kalács, sós kifli, felvágott hegyek, főtt tojás zöldség mindent kipakolok és lehet választani. De volt már hogy zsíros kenyeret kért póréhagymával elcserélte a reggelinket én ettem a sonkás kenyeret Ő meg a zsírosat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!