Ki milyen gyakran és mennyi időre bízza másra 3 év alatti gyermekét?
2,5 éves a kislányom,és a születésétől kezdve a nagymamára bízom,egyrészt mert imádják egymást,másrészt a nagymama olyan,hogy soha nem téveszti szem elől.
Főiskolára járok,hetente 2-szer,plusz,fodrász.
Egyébként mindenhová viszem magammal.
Mi vállalkozásban (konkrétabbat nem írok, az reklám lenne) vigyázunk gyerekekre,tehát a "másik oldalról" szólok hozzá.
Nagyon sokan nem tudják családon belül megoldani a néhány órás elhelyezést, amíg a szülők bevásárolnak, ügyet intéznek, orvoshoz vagy akár színházba mennek és már egész korán, 1-1,5 évesen elhozzák esetenként akár úgy is, hogy éjszakára is marad. Nincs ebben semmi rossz, sajnos ma már a családok többnyire távol laknak a nagyszülőktől vagy éppen annyira későn születik a baba, hogy a nagyszülők már vagy fizikailag nem képesek vállalni, vagy nem is élnek.
Az enyém 2 éves lesz a hónap végén, most kezdte a bölcsit, így őt hétköznap reggel 9-től 3-ig, 4-ig ott van, és imádja :)
Korábban anyukámra bíztam, vele akármeddig jól elvolt, mert egy éves koráig anyunál laktunk és nagy a szerelem :) Leghosszabb idő, amíg vele volt nélkülem, az 5 nap volt idén nyáron. Amúgy havonta, két havonta szokott egyszer ott aludni, illetve rövidebb időkre is néha szokott rá anyukám vigyázni ha kell valamiért. Ha anyukám nem ér rá, és teszem azt orvoshoz kell mennem, vagy valami ilyen dolog van, akkor a dédik szoktak még rá vigyázni pár órát, velük is nagyon jól elvan, aztán pl. amikor költözés volt és kész káosz volt a lakás, akkor keresztanyukája vigyázott rá pár órára, vele is szeret lenni.
Apukája nem él velünk, nem is láttam már jó ideje, így máshogy nem tudom megoldani ügyes-bajos dolgaimat, de a fiam nagyon kis barátságos, mindenkivel jól elvan szerencsére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!