Milyen gyakran mossátok 1 év körüli babátok haját? És nekik is "fáj"?
Heti 1. Ordít közben, mert utálja, hogy a szemébe megy a víz.
Nyáron többször mostam, meg akkor is van plusz hajmosás, ha belekeni a kaját a hajába, mint például ma ott kötött ki a tarkóján a főzelék, ne kérdezd hogyan :)
Kb. 3-4 naponta mosom a haját. Nyáron szinte naponta kellett, mert úgy összeizzadta, vagy a homokozóból a fején landolt a homok. Most csak akkor van plusz mosás, ha összekeni a fejét/haját is étellel vagy egyébbel.
Nem szeret hajat mosni, bár hamar megnyugszik, csak amikor már meglátja a sampont, akkor rögtön elkezd szenvedni.
Mi is heti egyszer eddi, most kb 2-3 hetenete mert az enyémnek is "fáj".
nem fáj de ordít nagyon és már a kádba sem akar bele menni. 2 hét múlva nyaralni megyünk tenger partra ezért edzem, szuper játszás a kádba semmi hajmosás. amúgy ha fürdöbe megyünk ott simán merül, nem értem mi a baja a hajmosással.
Az én lányom 20 hónaposan kezdte a tiltakozást, addig szépen mostuk a haját. Mostanában ordít, feszíti magát :(
Mindig vigyáztam, hogy ne legyen rossz, ne menjen a szemébe a víz, nem értem, mitől változott meg a hozzáállása :(
16 hónaposom imád hajat mosni,viszont fürödni nem:S
Hetente 2x mosunk hajat,én picit bevizezem,és teszek a kezébe egy pár csepp sampont,és mondom neki,hogy mossa.Ő meg előszeretettel csinálja.Amíg "kötelező"jelleggel mostam én neki,addig viszont utálta.
Off:miért mossátok minden nap,akik mossátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!