Mit lehet tenni az ilyen apával?
Már nagyon elvagyok keseredve :( 2kisfiúnk van.Egy 3,5 éves és egy 1éves.Az apa semmiben nem segít nekem,soha meg nem fürdetné őket,soha le nem vinné őket a játszóra,nem játszik velük itthon sem,semmit nem csinál csak üvöltözik velük meg állandóan morog.Oké,hogy sokat dolgozik,de más apa is.Én már beszéltem vele szépe,beszéltem vele csúnyán,de semmi.Igérkezik,hogy megváltozik,de az kb 2 napig tart.Én ezt már nagyon unom.Fáradt vagyok én is,de erre csak annyit mond,hogy én válaltam be.Meg ő,különben nem lennének,de ez nem érdekli.Pakoljak össze és hagyjam itt?Mert már ennek tényleg nincs értelme :(
A 3,5 éves gyerk ma a liftben azt mondta egy csávónak,hogy te vagy az apa?Csak lestem.Ezt most miért mondta?Tudja,hogy ki az apja meg elvileg szereti is....
"Pakoljak össze és hagyjam itt?"
Nem az csak az egyszerűbb megoldás, de nem a jó. Ülj le és beszélgessetek el, mond el mit szeretnél ha segítene, és utána ne csináld meg ha ő nem teszi meg.
Már rengetegszer beszéltem vele :(
Mire gondolsz?Pl ne fürdessem meg a fiúkat majd látja és akkor neki áll ő.Na azt nem tudnám megtenni.Meg várhatnánk egy darabig.
Nem pl legyen az ő dolga bevásárolni, és ha nem vásárol be akkor nincs otthon kaja munka után.
(Jó persze ne legyen ily, de higgye azt egy kicsit és az elgondolkoztatja, talán)
És le leszek pontozva de ha meg bevásárol akkor meg dicsért meg, hogy érezze ez fontos és jobb kedve csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!