Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit lehet tenni az ilyen apával?

Mit lehet tenni az ilyen apával?

Figyelt kérdés

Már nagyon elvagyok keseredve :( 2kisfiúnk van.Egy 3,5 éves és egy 1éves.Az apa semmiben nem segít nekem,soha meg nem fürdetné őket,soha le nem vinné őket a játszóra,nem játszik velük itthon sem,semmit nem csinál csak üvöltözik velük meg állandóan morog.Oké,hogy sokat dolgozik,de más apa is.Én már beszéltem vele szépe,beszéltem vele csúnyán,de semmi.Igérkezik,hogy megváltozik,de az kb 2 napig tart.Én ezt már nagyon unom.Fáradt vagyok én is,de erre csak annyit mond,hogy én válaltam be.Meg ő,különben nem lennének,de ez nem érdekli.Pakoljak össze és hagyjam itt?Mert már ennek tényleg nincs értelme :(

A 3,5 éves gyerk ma a liftben azt mondta egy csávónak,hogy te vagy az apa?Csak lestem.Ezt most miért mondta?Tudja,hogy ki az apja meg elvileg szereti is....

2013. máj. 2. 19:42
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

"Pakoljak össze és hagyjam itt?"

Nem az csak az egyszerűbb megoldás, de nem a jó. Ülj le és beszélgessetek el, mond el mit szeretnél ha segítene, és utána ne csináld meg ha ő nem teszi meg.

2013. máj. 2. 19:45
 2/16 anonim ***** válasza:
81%
Igen, pakolj! Talán észhez tér, talán nem.
2013. máj. 2. 19:47
 3/16 anonim ***** válasza:
Mondjuk nem értem, miért vállaltal igy második gyereket, de mar mindegy. Ülj le, beszélj vele, ha nem változik, valjatok el.
2013. máj. 2. 19:48
 4/16 A kérdező kommentje:

Már rengetegszer beszéltem vele :(

Mire gondolsz?Pl ne fürdessem meg a fiúkat majd látja és akkor neki áll ő.Na azt nem tudnám megtenni.Meg várhatnánk egy darabig.

2013. máj. 2. 19:49
 5/16 A kérdező kommentje:
Igen,ez azóta van így amióta megszületett a pici.Elötte nem volt ilyen.Nem tudom mi változott meg benne,de ő is akarta a másodikat.
2013. máj. 2. 19:50
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Már beszéltél vele, az nem hatott. Hagyd ott változni nem fog az tuti. Pláne egy ilyen után hogy "te vállaltad be"...
2013. máj. 2. 19:51
 7/16 anonim ***** válasza:
90%

Nem pl legyen az ő dolga bevásárolni, és ha nem vásárol be akkor nincs otthon kaja munka után.

(Jó persze ne legyen ily, de higgye azt egy kicsit és az elgondolkoztatja, talán)

És le leszek pontozva de ha meg bevásárol akkor meg dicsért meg, hogy érezze ez fontos és jobb kedve csinálja.

2013. máj. 2. 19:53
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
én ultimátumot adnék! vagy segít és elkezd úgy viselkedni mint 1 apuka,vagy vége.az én férjem napi 6 napot dolgozik 15óra hosszákat,mégis minden reggel úgy megy el,hogy rendet rak nekünk.ha meg itthon van minden terhet le akar venni a vállamról.még ő...szóval te sem ezt érdemled! és ne engedd hogy üvöltözzön a gyerekekkel,mert ha nevelni nem neveli őket nem csinál velük semmit akkor joga sincs ehhez!!!húzzon el a francba! inkább egyedül lennék mint egy ilyennel
2013. máj. 2. 20:14
 9/16 anonim ***** válasza:
Pontosan ezt kell tenned, pakolj és menj a gyerekekkel. Ha szeret utánatok megy kézzel lábbal ha nem akkor jobban jártál.
2013. máj. 2. 20:59
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen a 8-asnál a pont. Ultimátumot kell adni neki, hogy nehogy azt higyje, hogy így rendben van minden. Meg kell értetni vele, hogy nem csak te vállaltad a gyereket, hanem együtt. HOsszú távon ennek így nincs sok értelme.
2013. máj. 2. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!