Mit tennél a helyemben? Nem mindennapi esetről van szó.
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de szerintem azt, hogy nagyon szimpatikusnak tűntél Neki, csak egyfajta körítésként használta fel, hogy hátha így könnyebben vállalod el a gyermekét...Szerintem egy 1-2 perces társalgásból senkiről nem lehet eldönteni, hogy milyen ember. Az első találkozás alkalmával mindenki igyekszik udvarias, kedves lenni. Nekem is nagyon fura és meghökkentő ez a dolog... Én soha de soha nem bíznám rá a gyerekem egy vadidegenre, akivel 2 szót váltottam csak! Honnan tudjam, hogy csak mert kedvesnek tűnik, valójában milyen ember?
Persze kedves kérdező, ezt ne vedd magadra!! Ezt általánosságban írom... Nem mondta egyébként, hogy miért kellene vigyáznod a gyermekére? Mert egy fokkal tűrhetőbb lenne a dolog ha tényleg valami fontos elintéznivalója lenne, de ha csak elugrana valahová (kikapcsolódni) az nekem elég hanyag magatartásnak minősülne... Mármint úgy értve, hogy csak azért, hogy összefusson a barátnőivel egy vadidegennek passzolja le a gyerekét...
Nem tudom, szerintem ez így nekem elsőre sok lenne. Teljesen érthető ha visszautasítod, ezen ne aggódj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!