Mit tegyek hogy kislányom ne törje magát össze biciklizni tanulás közben?
Figyelt kérdés
Apuka tanítja 5 éves kislányunkat,már olyan jól megy hogy elengedi a söprűnyelet,amit én nézni sem bírok,mert néha még bekacsáz,de fut mellette végig,de mégis tiszta ideg vagyok.Térd és könyökvédőt akarok neki venni.A fordulás,fékezés gyakorlása eztán jön.2013. ápr. 25. 11:42
1/5 anonim válasza:
Fejvédőt is vegyél neki, a térd és könyökvédő mellé.
2/5 anonim válasza:
Védőfelszerelésen kívül, és azon hogy ott vagytok mellette nem tehettek semmit. Még lehet így is borul. Persze aggódik a szülő, de ez van:)
A lényeg hogy nem kell erőltetni de ha a gyerek is szeretne megtanulni akkor nincs mit tenni, csak aggódva imádkozni :)
3/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szeretne megtanulni,boldog is hogy már egyedül megy neki,meg a gyerekülést lassan kinövi a biciklimen,iskolába már jó lenne ha tudna avval járni.
2013. ápr. 25. 11:59
4/5 Golan Trevize válasza:
"A fordulás,fékezés gyakorlása eztán jön."
Én mondjuk a fékezéssel kezdeném. Addig el sem engedném, amíg nem tud fékezni, megállni.
5/5 anonim válasza:
A legfontosabb amit vegyél (nem értem eddig miért nem volt) a bukósisak!
(Ha már van, akkor bocsánat, de egyre többször látok bicikliző kicsiket bukósisak nélkül, és szerintem ez óriási felelőtlenség-bocs az offért)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!