Vettetek már/vennétek kínai cipőt a gyereknek?
Épp oda készülünk kis tavaszi vászoncipőért a 2,5 éves lányommal. Van neki jobb minőségű, Deicmanos, de azt sajnálom homokozóba, játszótérre a fűbe, meg a bölcsibe szétmotorozni. Ilyen helyekre tökéletes összepiszkolni, koptatni az orrát.
Nem tehetem meg, hogy 5000 ft-os cipőt tegyen tönkre villám gyorsan véletlenül játék közben, aztán vegyek neki másikat.
Igen, ez jó kérdés, mi a kínai cipő?
Én már vettem, volt amivel meg voltam elégedve, volt amivel nem.
Egy téli bélelt bakancs nagyon jól bevált, semmi gond nem volt vele, kényelmes, strapabíró, puha bőrből készült.
Viszont egyszer vettem egy crocs-szerű habpapucsot, a lányom felvette a nagy melegbe mezítláb, szegénynek fél óra elteltével lemarta a bőrét a gomb belülről. Ugyanilyen, nem kínaiban vásárolt habpapucsokkal viszont semmi gond nem volt, szinte egész nyáron azt viselte.
De láttam már az Ázsia centerben ugyanazokat a cipőket, amiket a CCC cipőboltban és a Deichmann-ban árulnak, úgyhogy már az is csalóka mi az igazi kínai "piacos" cipő és a cipőüzletes cipő.
Hogyne, nem ördögtől való az, csak egyes anyukáknak.Lehet megveszed a drága tízezer forintos cipőt, és belenézve meglátod hogy "made in china".
A Deichman cipőket mindig szerettem, de a kínait is megveszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!