Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kertes házban élők, milyen...

Kertes házban élők, milyen játékot találjak ki egy 2 éves gyereknek kinti programként?

Figyelt kérdés
Elvállaltam egy kislány felügyeletét, a kertben is játszhatunk, amíg az anyukája pár órát nincs otthon. Kerti játékok nincsenek, jó lenne pár ötlet.
2013. ápr. 24. 13:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Mondd meg az anyukának, hogy vigyen a gyerekkel pár játékot. Pl labda, ha van homokozó lapát vödör, lehet kis kosárkába virágokat szedni. Vagy leteszel egy plédet az árnyékba, viszel ki pár műanyag tálkát, tányérkát, poharat, és piknikeztek.
2013. ápr. 24. 13:31
 2/5 anonim ***** válasza:
Vagy leheveredtek egy plédre, és rajzoltok amit láttok. pillangók, virágok, csiga, ilyeneket, majd kiszínezitek.
2013. ápr. 24. 13:43
 3/5 anonim ***** válasza:

Ennyi idősen talán már érdekelheti a környezete:

figyeljétek meg a felhőket, a napot, madarakat, repülöket; csigát, katicát, fújjatok pitypangot.

És valóban kérd meg anyukát, hogy legalább egy labdát meg a kismotort vigye el. Aszfaltkréta is jó ötlet pl. járdára, kapubeállóra.

2013. ápr. 24. 13:46
 4/5 A kérdező kommentje:

Azért is vagyok bajban, mert van kismotorja a lakásban, meg labda is, de nem igazán köti le. Egy perc után tovább áll. Pakolni nagyon szeret és meséket hallgatni. Csak ez nem igazi kinti program.

Amiket írtatok, mind kipróbálom vele! Köszönöm

2013. ápr. 24. 13:52
 5/5 anonim ***** válasza:
madáretetőbe tettünk magokat, és vettem neki pattogatni való csöves kukoricát, ami nincs lemorzsolva, azt élvezi, h ha ütögeti, lejön a kukorica- az enyém már nem veszi a szájába. van 1 "kerti" kosárkája, abban gyűlik a dió, toboz, falevél. a csigák is nagyon bejönnek, és a kukacok ha felbukkannak (Bp-n élünk)
2013. ápr. 24. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!