Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Zymafluort adtok a gyereknek...

Zymafluort adtok a gyereknek amióta megjelentek a fogacskái?

Figyelt kérdés

Védőnőm szerint jó, ha adjuk. Mondjuk ő már a terhesség alatt is ajánlotta, de én azt még korainak tartottam. Mivel rá van írva, hogy a többlet fluor elszinezi a fogakat, ezért félek kicsit tőle.

Most nőnek a kisfiam fogai, de valahogy még mindig idegenkedek tőle. Ti vagytok ezzel?

2013. ápr. 17. 08:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Én adom, mind a 3 gyerekemnek 8 hónapos koruktól. A legidősebb 6 éves lesz, és gyönyörűek a fogai! :) Annó én is szedtem (gyerekként), szintén szépek és jók a fogaim. 3 gyereket szültem, de az első rossz fogam 33 évesen volt.
2013. ápr. 17. 09:01
 2/3 anonim ***** válasza:

Én nem adom neki. Bőven elég az a fluorid mennyiség, amit a táplálkozás során, és a fluoridos fogkrémmel bevisz. Ha még tabletta formájában is kapná, jó eséllyel túl lenne adagolva, és az a fogak(még a maradó fogak csíráit is ) elszíneződését okozza. Tabletta formájában csak akkor van rá szükség, hogyha azt a gyerekfogorvos mondja.

Használj Elmex gyerek fogkrémet

[link]

Én sem szedtem semmit gyerekkoromban, 29 éves vagyok, és nincs egy darab rossz fogam se.

Üdv, egy fogászati asszisztens; 2 éves kisfiú anyukája

2013. ápr. 17. 13:31
 3/3 anonim ***** válasza:
Eszembe nem jutott plusz fluorral etetni. Senki nem is mondta, hogy kéne.
2013. ápr. 17. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!