21 hós a kislányom. Mióta beköszöntött a jó idò, állandóan leveszi a zokniját. Egy pár napja pedig az összes ruháját leveszi. Nem megy nálunk a fűtés 22-23 fok van a lakásban, nincs agyon öltöztetve, nem hiszem hogy melege lenne. Pucéran viszont még megfázik, a bili abszolút nem èrdekli, nem szobatiszta. Ez is csak egy ideiglenes dolog amiből majd kinő? Van valakinek valami jó trükkje amivel le lehetne erről szoktatni?
2013. ápr. 23. 11:07
1/9 anonim válasza:
nagyon ügyes, én 3,5 évesem még mindig nem tudja egyedüllevenni a pólóját :D
abba hagyja, kérdés, hogy addig hányszor fázik meg. mondjuk a 23 fok egyáltalán nem kevés, de ha hideg a padló akkor szerezz be pár nagyon vékony harisnyát, és bodyt.
body alá add rá a harisnyát, így nem fogja tudni levenni.
2013. ápr. 23. 11:34
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. Hát tényleg egy szabadulóművész :D A body felejtős, felülről tolja le a többi ruhát magáról annak a segítségével. Talán egy olyan van ami patentos és nem csónaknyakú. Pont az a bajom, hogy tuti felfázott, mert reggelre állandóan pisis a ruhája, most át akarok váltani a Liberoról a Pampersre, hátha az képes ezt a mennyiséget felszívni.
2013. ápr. 23. 12:57
3/9 anonim válasza:
Az enyém is ezt csinálta, csak éppen télen (akkor volt 2 éves). Igazi szabadulóművész, kibújik mindenből. Igyekeztem ráhúzni kantáros nadrágot, harisnyát erős derekú szoknyával, nagyon szűk pólót, hátulgombolós pulóvert, meg ilyesmit.
Nem vettem egyáltalán kardigánt és nem vettem bő nyakú felsőt sem. Jó pár hónap volt, mire leszokott róla :(
Zokni sosincs rajta :(
2013. ápr. 23. 13:11
4/9 anonim válasza:
Egy nap 5-10 alkalommal kellett visszaöltöztetnem így is. Előző voltam.
Kitartás, majd elhagyja ezt a remek szokást. Most legalább jó idő van :)
2013. ápr. 23. 13:12
5/9 anonim válasza:
Az enyém pont az ellenkezoje, ordít ha leveszem a harisnyáját.
2013. ápr. 23. 15:31
6/9 anonim válasza:
Esetleg szerezz be olyan rugit, ami hatul gombos, es nemcsonaknyaku, hanemsima kerek a nyaka.
2013. ápr. 23. 20:58
7/9 anonim válasza:
6-os vagyok. Vagy megoldas lehet meg a lab kozott patentos rugi, aminek szinten sima kerek a nyaka, ezekbol tuti nem tud kibujni. Egyebkent Auchanban, Tescoban kapsz ilyeneket.
2013. ápr. 23. 21:00
8/9 anonim válasza:
enyém szét tudta szedni a patentokat is
amelyik gyerek le akar vetkőzni, annak ez nem akadály
2013. ápr. 23. 21:37
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Inkább trikót ès kisbugyit akartam venni, hogy megpróbálkozzunk lassan a bilivel, de úgy látszik bodyra kell egyenlöre beruháznom. Délelőtt szokta ezzel szórakoztatni magát amikor nem tudok rá úgy figyelni, mert főzök vagy összerántom a lakást. Délután már csak a zokni zavarja. Ma este vettem észre hogy piros belül a nunija, tuti felfázott. Mióta elindult van bőrtalpù mamusza, eddig meg is tűrte a lábán, az elég vastag is volt és nem csúszott a parkettán, kövön. Most viszont az se jó :( Bánná a fene, felőlem pucérkodhatna ha 30 fok lenne, de így beteg lesz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!