21 hónaposom elakarja hagyni az ebéd utáni alvást?
Figyelt kérdés
Nem korai ez még?
Nem akar egyszerűen elaludni hiába fekszek le vele, akkor sem van, hogy két órát is fekszem mellette és nem alszik.
De ilyenkor nagyon korán este már fél nyolc- nyolc körül alszik. Ha elalszik mégis délután akkor este fél tizenegy- tizenegyig fent van, mindkét esetben reggel 9 körül kel fel.
Nem tudom én ezt nagyon furcsálom még oviba is alszanak ebéd után, nem?
2013. jan. 8. 13:20
1/7 anonim válasza:
lányom is ilyen lenne bár 2.5 éves de aludnia kell mert akkor este irto hisztis. igy nem kérdés igy avgy de aludni vagy legalább is csendes pihenöt kell tartania
2013. jan. 8. 13:22
2/7 anonim válasza:
Ha az én lányom csinálná ezt, akkor nem erőltetném a délutáni alvást. Próbálnám rávenni csendes pihenőre, annak sztem lennie kell. De örülnék, hogy 8kor alszik este, minthogy 11ig fent legyen. Az jó ha mind2 esetben 9ig alszik :) Én sem aludtam már az oviban, de le kellett feküdnöm a többiekkel, csak hát unatkoztam :)
Nekem 22 hós a lányom, és bár igényli nagyon az alvást, kb 2 hete neki is lecsökkent 2,5 óráról 1-1,5 órára. Mondjuk én a mozgáshiányra fogom, ugye nem vagyunk annyit lent, h elfáradjon. Mi 8kor szoktunk fürdetni és utána egyből alszik, de emiatt a kevés alvás miatt ma már fél 8kor fürdés lesz, mert annyira hisztis estére. Jó pár napja sírja végig a fürdést és az öltözést.
2013. jan. 8. 13:32
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, örülők is ha korán alszik, lehet ha nagyon nem akar aludni akkor csak pihenünk az ágyon, de kibírja estig szóval csak fél órával kell előrehozni a fürdést hét fél nyolcra, eredetileg fél nyolc körül van fürdés és fél kilenc fele lefekvés csak nem alszik, ha napközben aludt, inkább csibészkedik huncutkodik mindent csinál. _)
2013. jan. 8. 13:43
4/7 anonim válasza:
Akkor nem igényli. Az én gyerekeim is ilyenek voltak mindketten. Viszont azt fointosnak tartottam még ebben a korban, hogy pihenni kell, úgyhogy alvásidőben félhomályban fekve zenét hallgattunk vagy mesét néztünk, esetleg diavetítőztem nekik.
2013. jan. 8. 14:41
5/7 anonim válasza:
Utolsó vagyok: ja, a lányom pl. az oviban sem aludt szinte soha, nem is erőltették, de csöndben kellett feküdnie. A fiam gyakrabban alszik az oviban, de ő sem mindig.
2013. jan. 8. 14:43
6/7 anonim válasza:
Dettó ugyanez az én fiam is, csak ő 23 hónapos. 9-kor kel reggel, délután nem akar aludni, végül csak beájul, és nem lehet felébreszteni! Most is alszik, már látom, hogy a nap vége ismét fél 11 körül lesz! :(
2013. jan. 8. 17:12
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat akkor nem erőltetem az alvást, csak pihenünk ebéd után.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!