Semmit nem eszik a 15 hónaposom, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Fogzik, már kb 2 hete kevesebbet eszik, de 3 napja szó szerint semmit. Csak a tápszert reggel, este, ennyi. Inni iszik. Amúgy is rossz evő, de aggódom. Doki azt mondta a foga, majd ha kibújt eszik. Más is volt így? Multivitamint adni jó ötlet lenne?2012. dec. 29. 09:54
1/4 anonim válasza:
Sajnos van ilyen,nálunk is volt,amíg nem volt hajlandó enni addig csak tapszert evett minden étkezés helyett.Néha kinald meg gyümivel,v amit szeret ha nem fogadja akkor meg tart nala ez az időszak.Kitartás!!!Vissza fog állni minden a rendes utemebe.
2/4 anonim válasza:
Sajnos a fog kinövése nagy fájdalommal jár. Az állkapocs mozgatása is kihívás ilyenkor. De el fog múlni. esetleg gyümölcspépet is próbálhatsz adni, vagy a hipp jóéjszakát tejbegrízt. Frissen préselt gyümilevet (alma),gyümiturmixot (ezeket is cumisüvegből),hogy egy kis plusz vitamin és rost is bekerüljön a szervezetébe, amíg el nem múlik ez állapot.
3/4 A kérdező kommentje:
Tényleg próbáltam mindent már, gyümölcspépet, tejbegrízt kakaóval, gyümölcslé, tea, tejpép, sinlac pép, kekszgolyó, üvegesek, leves, semmit nem eszik és inni is csak vizet iszik már a tápszert sem kéri. Ráadásul még csak 6 foga van, de mindegyikkel így megszenved, és több hétig ez megy. Tudom, hogy ezzel jár, csak rossz nézni, hogy semmit sem fogad el. :(
2012. dec. 29. 17:04
4/4 A kérdező kommentje:
Most már fogyott szegénykém sokat, nem tud kakilni sem, mert nem eszik még mindig. 6 foga jön egyszerre, de lehet, hogy 8 is. Már kétségbe vagyok esve, h fogyott is.
2013. jan. 4. 19:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!