Mivel kössem le az 5 honaposom? Minden nap remalomma valt. Ha elalszik labujhegyen jarok h fel ne ebredjen. Semmit nem tudok tőle csinalni. Viccen kivűl. Addig nincs el jogy hajatmossak v egyek.
Sehol nem jo es semmi nem erdekes 5 percnel tovabb..ordibal,tekereg,feszeng,es 1-2 perc utan mar sir is.Ha felveszem akkor engem is tep-mar es majd kirugja magat a kezemből.
Egyedül elünk..es elegge kezdek ketsegbeesni h mit csinalok rosszul..nem szoktam hisztizni es sirni hagyni1-2 percnel tovabb..neha inkabb nem eszek v nem csinalom a dolgom.
Szija!
Nekünk is volt ilyen időszakunk, ne ijedj meg, el fog múlni! :) Az én lányom is volt ilyen, hogy alig, hogy kitettem a szobából a lábam már visított utánam, ha beraktam a kiságyba csak sírt, ha kivettem a lábamon csüngött, csak ölbe vágyott de nyilván azért egész nap nem tudom ölben tartani. A játékok nem érdekelték,sem a mese és semmi. Én gyakran elsírtam magam, pláne ha még elaltatni sem tudtam, de ne gondold egy percig sem, hogy ez a Te hibád!
A gyerekeknek vannak olyan időszakaik, amikor változnak, fejlődésen, esetleg egy nehezebb időszakon mennek át ( pl.: fogzási időszak) ilyenkor ezt ők is igyekszenek jelezni, még ha nem is tudatosan, de küldenek jeleket erről. Nyűgösek, kezelhetetlenek, nehéz velük. De ez elmúlik. Most 14 hónapos a lányom, a rossz napja lecsökkentek kb. havi 1-2 napra. :) Ritka most már, hogy abszolút ne lehessen vele semmit sem kezdeni. Igaz, Ő sincs el sokáig egyedül, de ha bekapcsolok Neki valamilyen mesét amit szeret, azzal elvan egy 20-25 percig, addig el tudok mosogatni, vagy meg tudok főzni. Utána kiengedem magamhoz. Csak idő kérdése és minden jobb lesz, hidd el! Légy türelmes hozzá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!