Hogyan tudom megtanítani a lányomnak hogy gugolva pisiljen?
A szabadban nem tud/akar pisilni,hiába mondom/mutatom neki hogy csinálja!
Ma is szegénykém szólt hogy pisilnie kell,ki is vittem a játszóról de nem volt hajlandó pisilni. Kérte hogy hozzam a bilit.
Majd 1óráig tartogatta,végül beengedte a pelenkába.
Nem a pelenkával van a probléma,hanem azzal hogy nem érti hogyan kell úgy pisilni hogy nincs alatta a bili,és nem ül le!!
Itthon már nincsen rajta egyáltalán csak alváshoz! A játszón is szólt hogy pisilnie kell,és ki is vittem le is vettem róla a pelust,de nem volt hajlandó pisilni. Inkább 1óráig visszatartotta szegény,utána engedte be mert már nem bírta!
Haza meg nem szaladtam vele,mert elég messze voltunk.
A másik meg hogy ezt sem lehet akárhol használni,ugyan úgy "szaladni" kell mint ha nem lenne. Nem hiszem hogy bárki jó szemmel nézné ha a bevásárlóközpont vagy a villamos közepén ráteszed a gyereket. A szabadba meg (szinte)senki nem visz ilyet,aki kulturált összeszedi a kakát.
Gondolom guggolva se mások elott akartad pisiltetni es azt se hinnem, hogy épeszű embernek eszébe jutna a bevasarlokozpont vagy a villamos közepén pisiltetni a gyereket -se guggolva, se bilibe.
Praktikusnak tűnik,de ezzel csak az a gondom hogy nem hiszem hogy elbírja ha ráül a gyerek!
Elbírja a gyerek súlyát. Ez hullamkarton, ami igen teherbíró es a gyerek se 30 kiló.
De komolyan, most valaki képes azt hinni, hogy a homokozó kellős közepébe pisilteti valaki a gyerekét?
Ilyen érdemben hasznos válaszokat nagyon "jó" kapni.
Hat ezzel most beletrafaltal, volt szerencsém anyuka hoz, aki bizony ott pisiltetett, met "homok, úgyis felszívja". De az se jobb, amikor oda viszi a gyereket a bokorba. A mi játszóterunk pl épp a lakópark közepén volt, igen kellemes, amikor az ember kinyitja az ablakot es omlik be a vizelet szag....
Na de mindegy, az en gyerekem felnőtt guggolva pisiles nelkul.
Az enyém is felnőtt guggolva pisiléssel.
Természetes nem a homokozó közepére. Amúgy aki meg oda hugyoztatja a gyereket, annak a papírbili és a bokor sem mond sokat.
Ha dől be a vizelet szag, az nem a gyerek pisijétől van, az tuti.
Több hozzáfűznivalóm nincs.
Kérdező, a linkelt pózt próbáld meg úgy, hogy leguggolsz vele lábadda, térteddel támaszd a hátát, de érjen le a gyerkőc lába, hátha úgy, hogy "érzi a talajt" olyan érzése lesz, mintha ülne, csak egyszer kell elengednie, utána rájön, hogy úgy is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!