Miért akarja/akarhatja "mindenki", hogy tápszer helyett bolti tejet adjak a lányomnak?
Szerintem jól csinálod, bár enyém anyatejes, de így sem adk bolti tejet (19 hós), és én is tápszert adnék inkább... De régen alapnak zámított a tehéntej már korán. Gondolom ezért akarják erőltetni
Amúgy nincs a teről egységes álláspont, deugye 1 éves kr alatt egyik doki sem javsolja, vannak, akik 2 és vannak akik 3 éves koris sem ajánlják. Nem tudom mennyi a igazság, melyik a jó, én majd 2 éves kora körül fogok adni neki.
Sok doki felnőtteknek sem ajánlja a tejet, és áluk nem lehetmndani, h mert üzleta tápszer.... De ez kicsit más kérdés, csak gondoltam erre is reagálok- bocsi
Én sem vagyok tejpárti, 2 éves kor alatt én sem adnám/adtam. Akkor lassan bevezetném.
Azt nem tudom, hogy miért gondolja mindenki azt, hogy bárki nevelésébe beleszólhat a legtöbb setben nincs semmi gond az ilyenekkel (egész más témában vannak, pl másfél éves gyerek megverése, mert széttépett mit) de a táplálás más. Sztem mindenki csinálja úgy, hogy szeretné.
Mi pl tejtermékeket eszünk, de tejet, csak mi fenőttek reggel a kávéba teszünk és ennyi. És nincs kálciumhiányunk, nincs bajunk. (visont 30 percenént látogajuk a wc-t ha több tet iszunk, és az mindegy h laktózmenteset-e vagy simát. szimplán érzékenyek vagyunk a tejre)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!