Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért akarja/akarhatja "minden...

Miért akarja/akarhatja "mindenki", hogy tápszer helyett bolti tejet adjak a lányomnak?

Figyelt kérdés
1,5 éves, a tejet el sem fogadja, a tápszert szívesen megissza. Árban kb ugyan ott vagyunk, mintha tejet inna, de véleményem szerint a tápszer azért mégis csak jobb. Még minimum 1 évig szeretném neki adni a tápszert, de már nem egy embertől megkaptam, hogy ideje lenne átállni a tejre. A miértre meg senki nem tud válaszolni. Miért adnám neki a tejet, ha egyszer nem is szereti? Miért kell egyáltalán beleszólni, hogy mit csináljak? Nem értem...
2013. ápr. 7. 11:19
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Az én fiam most 2 éves, eddig ment a hasa a tejtől, és a tejtermékektől. Nekünk a gyerekorvos azt mondta, ha megoldható igya a gyerek 3 éves koráig a tápszert. Most ez a trendi :) A fiam mindent megeszik, és mindent megiszik, most már semmire sem érzékeny, és még is adnom kell neki a tápit. Érdekes...
2013. ápr. 7. 20:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!