Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hol vehetnék "játszós" szandál...

Hol vehetnék "játszós" szandált a lányomnak?

Figyelt kérdés

2,5 éves, bölcsis.

Nemrég kezdte, de én csak most gondoltam bele. Kell ugye egy amiben jár, egy benti meg egy játszós és akkor még az itthoniról nem is beszélek.

Általában d.dstep lábbeliket vásárolok,de ugye az 8000 körül van, na most még legalább2 megvenni, hát elég drága lenne.

Deichmannban láttatok esetleg olcsóbbat, ugyanakkor olyat ami jól tartja a bokáját, és a talpbetétje sem műanyag?

2013. ápr. 22. 13:17
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem szoktál bababörzéken vásárolni?Udvarra,meg játszótérre bizti nem vennék több ezer forintos cipőt.

Nekünk itthon gumipapucs van,gyerkőceim nagyon szeretik van nekik egy jó pár.Meg nekünk felnőtteknek is.Játszótérre meg sportcipőt szoktam rájuk adni.

2,5 és 4 éves anyukája

2013. ápr. 22. 13:20
 2/2 anonim ***** válasza:

2 szandit veszek a gyereknek, egy benti, egy amiben jár, abban játszik, abban jön megy Oviba, az van rajta az udvaron, mindenhol!

Nem veszek egy sz@r olcsó cipőt azért hogy abban játszon, az van a legtöbbet a lábán, az legyen egy jó cipő, nehogy tönkre tegye a lábát, izzadjon a műbőrbe...

D.d. Step cipőket szeretem, van egy sport cipő, egy balerina, meg 2 szandi, egy kinti, egy oviba.

Itthon mezítláb vagyunk.

2013. ápr. 22. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!